Ντελόπουλος: «Παραμονή και βάσεις για τη νέα χρονιά»

Η νίκη επί της Ποταμιάς την περασμένη Κυριακή ήρθε φυσιολογικά για τον ΓΣ Αλμυρού που αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφότου ο Ζήσης Ντελόπουλος ανέλαβε το βαρύ καθήκον να ενισχύσει την ομάδα και να βελτιώσει την κατάσταση. Ο ΓΣ Αλμυρού βγήκε από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, προετοιμαζόμενος για την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Αταλάντη.

«Η ομάδα είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό την Κυριακή και αγωνιστικά και ψυχολογικά» είναι το σχόλιο που έκανε αρχικά ο Ζήσης Ντελόπουλος, μιλώντας στο «Μagnesiasports», τονίζοντας το ότι στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία της ομάδας τη φετινή χρονιά ώστε από εκεί και πέρα να μπουν οι βάσεις για την επόμενη.

Έχοντας πλέον τον ρόλο του ισχυρού άνδρα του ΓΣ Αλμυρού, ο Ζήσης Ντελόπουλος στέκεται στις δηλώσεις του ιδιαίτερα στο θέμα της παραμονής στην κατηγορία. «Έχουμε ξεκινήσει ένα έργο και προχωρούμε συστηματικά για την κατάκτηση των απαραίτητων βαθμών που θα εξασφαλίσουν το νωρίτερο δυνατό την παραμονή. Δεν θέλουμε να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να δούμε τι θα γίνει. Παλεύουμε για το καλύτερο σε καθημερινή βάση από την πρώτη στιγμή. Θεωρούμε ότι έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, με με την ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά και μάλιστα άμεσα. Αισιοδοξούμε για το τελικό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη αυτού του στόχου σε πρώτη φάση» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, ο κ. Ντελόπουλος επισημαίνει ότι η ανάγκη στήριξης από τους φιλάθλους είναι επιτακτική. «Θέλουμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα και να παλέψει μαζί της για το επιθυμητό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.