Ντέρμπι για την κορυφή στον Αλμυρό ο ΓΣΑ με Τιτάνες στην Γ΄ Εθνική μπάσκε

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή το εκτός έδρας ντέρμπι με τον αήττητο ΓΣ Σοφάδων (λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 στους αντίπαλους), αλλά σήμερα στην 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Ανδρών μπάσκετ έχει εντός έδρας ντέρμπι (4/12, 17:00) με τους Τιτάνες Παλαμά που ανέβηκαν στην κορυφή μαζί τα Τρίκαλα που κέρδισαν στο Βόλο την Ανόρθωση η οποία δικαιολογημένα “φωνάζει” για την διαιτησία και η οποία δεν αγωνίζεται σήμερα.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει μόνο μια ήττα, στα Τρίκαλα, ενώ οι Τιτάνες έχουν χάσει και στα Τρίκαλα 76-62 και στην έδρα τους από τους Σοφάδες (79-83) και για σήμερα υπάρχει ανακοίνωση για στήριξη του κόσμου όπου τονίζεται πως: “Ο κόσμος πρέπει για ακόμη μια φορά να γίνει ο 6ος παίχτης της ομάδας, να γεμίσει το κλειστό και  να ωθήσει την ομάδα σε μία πολύτιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη. Ραντεβού την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό” αναφέρει ο μπασκετικός ΓΣΑ …περιμένοντας την 7η φετινή νίκη της ομάδας του Παναγιώτη Νάνη  και έχοντας ελεύθερη είσοδο για αθλητές και μαθητές…

Επίσης σήμερα στην 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Ανδρών μπάσκετ η Αγριά μετά την πρώτη φετινή της νίκη θέλει και την πρώτη στην έδρα της υποδεχόμενη τον Αμπελώνα, ενώ η Ανόρθωση δεν θα αγωνιστεί στα Γιάννενα.

Σύμφωνα και με ανακοίνωση της ΕΟΚ: Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλητές του σωματείου ΜΓΣ Ανόρθωσις Βόλου, ο αγώνας Ιωάννινα ΣΚ – ΜΓΣ Ανόρθωσις Βόλου, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος Όμιλος), της 04/12/2022 και ώρας 17.00, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 14/12/2022 και ώρα 17.00, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Ανδρών μπάσκετ (4/12) έχει ως εξής:

Κατσιμήδου 17:00 ΑΟ Τρίκαλα-ΓΑΣ Άμφισσας

Αγριάς 17:00 ΓΑΣ Αγριάς-ΓΑΣ Αμπελώνα

Αλμυρού 17:00 ΓΣ Αλμυρού-Τιτάνες Παλαμά

Παραμυθιάς 17:00 ΚΑΕ Παραμυθιάς-ΓΣ Σοφάδων

ΔΑΚ Καναλλακίου 17:00 ΑΕ Καναλλακίου-ΑΣ Νίκαια

Ιωάννινα ΣΚ-Ανόρθωση Βόλου (14/12)

Στην βαθμολογία: ΑΟ Τρίκαλα και Τιτάνες Παλαμά έχουν 14 βαθμούς με 8 αγώνες, ο ΓΣ Αλμυρού είναι στους 13 σε 7 αγώνες, 13 έχει και η Άμφισσα, ενώ οι Σοφάδες είναι στους 12 με 6 παιχνίδια έχοντας μόνο νίκες. Στους 12 βαθμούς είναι ακόμη Ανόρθωση και Παραμυθιά και ακολουθούν: ΣΚ Ιωάννινα 11 με ματς λιγότερο, Αμπελώνας 11, Αγριά 9, Νίκαια Λάρισας 9 και Αχέρων Καναλακίου 8.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.