Ντέρμπι με τον πρωτοπόρο για τον ΑΣ Βόλος 2004

Επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΑΣ Βόλος 2004, μιας και την προσεχή Κυριακή, στις 15:00 θα φιλοξενήσει τις πρωτοπόρες της βαθμολογίας Λέοντες, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρώτου γύρου.
Η Έλενα Κουσκούνη έχει να αντιμετωπίσει την αγωνιστική απραξία της ομάδας, μιας και έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο αγώνα για 50 ημέρες, περίπου. Τελευταία χρονικά επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΑΣ Βόλος 2004 ήταν στις 12 Δεκεμβρίου, όταν και είχε επιβληθεί εντός έδρας της Σειρήνας με 4-1. Αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα, μιας και εκτός από τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν μπορούσαν να γίνουν και φιλικά λόγω κορωνοϊού αλλά και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες. Το τελευταίο φιλικό έγινε την περασμένη εβδομάδα με τα Τρίκαλα και η κα Κουσκούνη είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτριών της, καθώς και της νεοαποκτηθήσας Ιβάνα Ζντράβγκοβιτς, η οποία με την εμπειρία και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της στο σκοράρισμα, αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Λέοντες.
Σε περίπτωση νίκης για την ομάδα του Βόλου, θα ισοβαθμήσουν με τους Λέοντες, όπου βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόνο νίκες με μηδέν παθητικό, ενώ το σύνολο της Ελένης Κουσκούνη έχει μία ήττα από τον Κιλκισιακό, εκτός έδρας, με 1-0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.