O λόγος στα μέλη του συλλόγου

Για τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου

Ο λόγος στα μέλη της Νίκης Βόλου σε μία εβδομάδα αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρυσι που συστάθηκε διοικούσα επιτροπή και ανέλαβε από νωρίς το χτίσιμο της ομάδας για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική, φέτος αναμένεται να υπάρξουν δύο σχήματα που ενδιαφέρονται να διοικήσουν το τμήμα.

Το ένα αυτό με επικεφαλής τον Στέλιο Βούλγαρη και το άλλο με τον Γιάννη Ξάνθη, πρώην πρόεδρο του συλλόγου. Αμφότεροι γνωστοί στους φιλάθλους της Νίκης, ξεκίνησαν μαζί την προσπάθεια της αναγέννησης των “κυανολεύκων” πέρυσι αλλά γρήγορα, στην αρχή του πρωταθλήματος, χώρισαν τους δρόμους τους. Πλέον, ο λόγος ανήκει στα μέλη της Νίκης που θα παραστούν στη γενική συνέλευση και θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Αυτά θα ακούσουν, θα εκτιμήσουν, θα κρίνουν τις προτάσεις και θα ψηφίσουν τον επικεφαλής και τη διοικούσα επιτροπή που επιθυμούν για το ποδοσφαιρικό τμήμα της περιόδου 2016-17. Να συμπληρώσουμε πως τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Νίκης Βόλου είναι μόλις 40, οπότε θα πρέπει οι φίλοι του σωματείου να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση.

Η μετάθεση νωρίτερα κατά μία εβδομάδα της κρίσιμης γ.σ. επισπεύδει τις διοικητικές εξελίξεις και λειτουργεί θετικά σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας ώστε από την επομένη, την 9η Ιουνίου να αρχίσει η λήξη αποφάσεων για το ρόστερ. Όπως έχει αναφερθεί, εφόσον παραμείνει στην ηγεσία της ομάδας ο Στέλιος Βούλγαρης, θα συνεχίσει προπονητής ο Στέφανος Ξηροφώτος ο οποίος έχει ήδη κάνει τις πρώτες του συζητήσεις με τους 15 παίκτες που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα αλλά και υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους. Από την άλλη πλευρά, αυτή του κ. Ξάνθη, δεν έχει γίνει οποιαδήποτε αναφορά για προπονητή και παίκτες καθώς εκκρεμεί η κατάθεση της επίσημης πρότασης. Σε ρυθμό γενικής συνέλευσης λοιπόν η Νίκη Βόλου που θα καθορίσει το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι ενθαρρυντικό ότι, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας, υπάρχει ενδιαφέρον και προτάσεις οι οποίες θα τεθούν στην κρίση των φιλάθλων-μελών του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.