Ο Άγης Τζούμας προπονητής στην Α.Ε.Β.Δ. – Η δήλωση του 44χρονου κόουτς

Ο Άγης Τζούμας θα καθοδηγήσει τη νέα σεζόν την Α.Ε.Β. Διμηνίου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, αφού ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο νέος προπονητής των “πορτοκαλί”, ενώ παράλληλα θα είναι τεχνικός στην εφηβική και παιδική ομάδα. Αναλυτικά:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από αυτήν τη χρονιά ο Άγης Τζούμας αναλαμβάνει χρέη προπονητή και της ανδρικής μας ομάδας! Στο απαιτητικό και δύσκολο για φέτος τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας η προσθήκη νέου προπονητή ήταν αναπόφευκτη. Αυτή η αλλαγή στοχεύει, πρωτίστως, σε μια πιο εύκολη πορεία στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και την επιστροφή του φίλαθλου κοινού πίσω στο γήπεδο, όσο φυσικά το επιτρέπουν οι τωρινές συνθήκες και τα μέτρα…”

Τζούμας: “Ελκυστικό μπάσκετ και προώθηση μικρών στην πρώτη ομάδα”

Σε δήλωσή του στο Magnesiasports  ο 44χρονος πρώην προπονητής των Νέων Αθλητών Νίκης, του Ίωνα, της Ανάληψης, του Περραιβού και πρώην βοηθός στον Ολυμπιακό Βόλου επισήμανε τα εξής:

“Στις αρχές του Αυγούστου δέχθηκα πρόταση από τη διοίκηση της ΑΕΔΒ να αναλάβω τα τμήματα του παιδικού και του εφηβικού και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχθηκα, γιατί είχα καιρό να δουλέψω και σε μικρότερες ηλικίες και με ενδιαφέρει το κομμάτι της παραγωγής. Προχθές για λόγους που η διοίκηση ξέρει, αποδέσμευσε τον προηγούμενο προπονητή και μου έκανε πρόταση να αναλάβω και την αντρική ομάδα. Αισθανόμενος ότι πρέπει να βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σκοπός μου να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ, καθώς και να ανεβούν στην α’ ομάδα παιδιά από την ακαδημία, γνωρίζοντας βέβαια ότι αυτό αποτελεί μια «καραμέλα» με την ευθύνη όλων μας. Επειδή τώρα μαθαίνω την ομάδα, θα δω τι υλικό έχουμε και θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω και εννοώ την προώθηση των μικρών στην πρώτη ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΑΕΔΒ και προσωπικά τον κ.Σπύρο Κατσαφούρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.