Ο Ανδρέας Πάτσης στην εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου!

Ο Ανδρέας Πάτσης στην εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου μαζί με τον γενικό γραμματέα του συλλόγου, Δημήτρη Μουρτζίνο
Αν με καλέσουν και από τη Νίκη, θα πάω, δήλωσε

Πολύ μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στην εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου στη ΦΙΛΙΑ ΓΗ η παρουσία του Ανδρέα Πάτση, πρώην διοικητικού ηγέτη της Νίκης Βόλου μαζί με τη Στελλίνα Παύλου.

Ο κ. Πάτσης μίλησε στους δημοσιογράφους και εξήγησε τον λόγο της παρουσίας του, τονίζοντας: «Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει η παρουσία μου. Παρότι που υπήρξαμε αντίπαλοι ποδοσφαιρικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη θεωρούσα πάντα μία ομάδα της πόλης και δεν είχα κανέναν λόγο να έχω άλλου είδους αντιδικίες και αντιπαραθέσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Ολυμπιακού και να πετύχει τους στόχους της. Έχει μία άριστη διοίκηση. Έχει πολύ κόσμο και νομίζω ότι δικαιούται αυτή τη φορά να κάνει κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια».

Σε ερώτηση του αν έπαιξε ρόλο για τη σημερινή του παρουσία ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ο κ. Πάτσης τόνισε: «Ο Ευριπίδης είναι πολύ καλός μου φίλος και να σας πω ότι είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε, όταν ήμουν στη Νίκη Βόλου ν’ ανεβάσω την ομάδα και εγώ δεν ξεχνάω τους φίλους μου ποτέ. Δεν είναι θέμα ανταπόδοσης, αλλά η φιλία μας είναι έτσι δομημένη. Η κύρια αιτία που είμαι εδώ σήμερα είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος».

Σε νέα ερώτηση του για το αν υπάρξουν αντιδράσεις από τους Νικιώτες για τη σημερινή του παρουσία, ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε: «Για ποιο λόγο να υπάρξουν αντιδράσεις; Αν με καλέσουν και στη Νίκη θα πάω. Δε με κάλεσαν».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.