Ο Ανδρέας Πιστιόλης νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Εμίλ Ραΐκοβιτς και επέστρεψε σε μια ελληνική λύση. Νέος τεχνικός της ρωσικής ομάδας ανέλαβε ο Ανδρέας Πιστιόλης.

Ο 45χρονος προπονητής μόνο άγνωστος δεν είναι στους Μοσχοβίτες, καθώς διετέλεσε βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στα οκτώ χρόνια που βρισκόταν στην ΤΣΣΚΑ. Το 2022 που αποχώρησαν από τη Ρωσία, ο Πιστιόλης εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στη Γαλατασάραι.

Πλέον επιστρέφει στη Μόσχα και στις δηλώσεις του μετά τις υπογραφές, επισήμανε: «Μετά από δύο χρόνια μετά την τελευταία μου προπόνηση με την ΤΣΣΚΑ, όντας σχεδόν οκτώ χρόνια μέλος αυτού του εκπληκτικού οργανισμού, επιστρέφω ως πρώτος προπονητής της ομάδας. Τότε, ο πρόεδρος Αντρέι Βατούτιν έλεγε ότι ήταν σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν και όπως πάντα κράτησε τον λόγο του!

Έχω το προνόμιο να καθοδηγήσω μια ομάδα που έχει ως πεπρωμένο να νικά και να επικρατεί σε κάθε παιχνίδι. Οι 80 τίτλοι του κλαμπ αποδεικνύουν το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Θα παλέψουμε για κάθε μπάλα, θα παίξουμε σκληρά και θα κάνουμε τον καθένα να καταλάβει τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Είμαστε εδώ, για να νικήσουμε!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.