Ο απολογισμός για το 5ο Rally Aλμυρός 2023

«Αποδεδειγμένα σημαντικό το όφελος για την περιοχή»

Tο 5ο Rally Αλμυρός 2023 έγινε πραγματικότητα και διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία μετά από 3 χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας Covid-19, εγκαθιστώντας έτσι το θεσμό σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλμυρού.

Στο φετινό ράλι, έλαβαν μέρος 25 αυτοκίνητα και ολοκληρώθηκε με νικητή τον Παναγιώτη Καμπύλη (με συνοδηγό τον Σταύρο Σταμέλο) από την Αθήνα με το Skoda Fabia s2000, οι οποίοι είχαν κατακτήσει την 1η θέση και στο 4ο Rally Αλμυρός 2019.

Από την πλευρά του ο Δήμος Βόλου αναφέρει: «Το όφελος για την περιοχή μας είναι αποδεδειγμένα σημαντικό με δεκάδες επισκέπτες να προσέρχονται στην περιοχή μας για τον σκοπό αυτό. Το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους μας είναι η διεξαγωγή της οργάνωσης με όρους πλήρους ασφάλειας τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό. Έτσι το ράλι σχεδιάζεται από τους διοργανωτές σε διαδρομές που εξυπηρετούν τόσο το σκοπό όσο και την ασφάλεια όλων. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με εξαίρεση το ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής χωρίς ευτυχώς σοβαρό τραυματισμό του οδηγού και του συνοδηγού.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό το μεγάλο γεγονός στην πόλη μας και χαιρετίζουμε κάθε πρωτοβουλία που προβάλλει την περιοχή μας αξιοποιώντας την ομορφιά του τοπίου και προάγει τον Αθλητισμό»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.