Ο απολογισμός και το «ευχαριστώ» του Πυράσου

Για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε

O Πύρασος παρέδωσε το σκήπτρο και το στέμμα του πρωταθλητή στον Μαγνησιακό, με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Αγχιάλου να κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για μεταβατική χρονιά με συνεχή προσπάθεια από το νεανικό σύνολο που σχηματίστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, θεωρεί ότι η όγδοη θέση με 39 βαθμούς, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τις δυνατότητες της ομάδας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Πυράσου αναφέρει τα εξής:

«Η αγωνιστική σεζόν 2022-23 έληξε επισήμως χθες (σ.σ. Κυριακή 7 Μαΐου). Ο Πύρασος παρέδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στον Μαγνησιακό. Συγχαίρουμε την ιστορική ομάδα του Βόλου για την κατάκτηση του τίτλου και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Η διοίκηση του συλλόγου μας συγχαίρει την ΕΠΣΘ, διοργανώτρια Αρχή για τη διεξαγωγή του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, καθώς επίσης και όλους τους παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και χορηγούς που σε δύσκολες εποχές κρατούν ζωντανά τα τοπικά σωματεία και τον αθλητισμό.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές του Πυράσου που τίμησαν την ένδοξη κυανόλευκη φανέλα και αγωνίστηκαν με πάθος, αυταπάρνηση, συνέπεια. Ήταν μια μεταβατική χρονιά που ο Πύρασος… επέστρεψε στις ρίζες του με πολλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές. Η 8η θέση στην τελική κατάταξη θεωρούμε ότι δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια όλων στις προπονήσεις και τους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου στα εντός έδρας παιχνίδια δεν ευνόησαν την ομάδα μας να αποδώσει το ποδόσφαιρο που θα μπορούσε. Είδαμε όμως ένα νεανικό σύνολο που προσπάθησε, πάλεψε, αγωνίστηκε, κέρδισε την εκτίμηση όλων…

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της διοίκησης κι άλλους ανθρώπους που πίστεψαν στη δουλειά μας και ήταν δίπλα μας. Ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου, ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που θέλησαν να συνεισφέρουν οικονομικά την προσπάθεια της φετινής σεζόν.

Είμαστε ο Πύρασος, περήφανοι για την ομάδα μας, κρατάμε ψηλά τη σημαία του αθλητισμού στην πόλη μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.