Ο απολογισμός του πρώτου γύρου για Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου

Το 2019 ολοκληρώνεται και οι ομάδες προετοιμάζονται για μεταγραφές αλλά και διεκδίκηση των στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου έχουν κάνει ήδη τον απολογισμό τους, με τους αριθμούς να είναι… αμείλικτοι!

Έτσι λοιπόν, το «Magnesiasports» μελετά τα αριθμητικά δεδομένα για τις δύο βολιώτικες ομάδες, εντοπίζοντας τι έχουν πετύχει συνολικά, αλλά και εντός και εκτός έδρας.

Υπεροχή Ολυμπιακού στη συνολική βαθμολογία
13 αγώνες έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς στο πρώτο γύρο της διοργάνωσης, όντας αυτή τη στιγμή στη έκτη θέση της κατάταξης, ισοβαθμώντας με την Καβάλα, από την οποία γνώρισε την ήττα στη 13η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν αυτή τη στιγμή συνολικά πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ έχουν γνωρίσει τρεις ήττες. Από την άλλη μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς, με πέντε νίκες, άλλες τόσες ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Όσον αφορά τα τέρματα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πετύχει 15 αλλά έχει δεχθεί και 14… Από την άλλη, η Νίκη Βόλου έχει πετύχει ακριβώς τα ίδια (15) και έχει δεχθεί ένα λιγότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό (13).

“Δευτεραθλήτρια” η Νίκη Βόλου στα εντός
Γράφαμε και χθες ότι η Νίκη Βόλου τα έχει πάει εξαιρετικά εντός έδρας, μετατρέποντας το γήπεδο της Νεάπολης σε σχεδόν απόρθητο φρούριο. Αυτό δείχνουν εξάλλου και οι αριθμοί, αφού στα παιχνίδια στον Βόλο έχει πάρει 15 βαθμούς σε έξι συνολικά αγώνες έχοντας γνωρίσει μία ήττα από τον Ιωνικό, ενώ έχει και μία ισοπαλία στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα με την Καλαμάτα. Οι «κυανόλευκοι» φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας στα εντός έδρας ματς με 16 πόντους, με την Καβάλα να είναι πρώτη με 17 (5-2-0).

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε σίγουρα να πετύχει περισσότερα εντός. Στην ειδική βαθμολογία οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 8η θέση, καθώς σε έξι αγώνες που έχουν δώσει στην έδρα τους έχουν πάρει 11 βαθμούς με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Νίκη έχει πετύχει τα 13 από τα 15 τέρματά της εντός έδρας και έχει δεχθεί μόλις τέσσερα, την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου έχει σημειώσει εννέα και έχει δεχθεί έξι.

Εκτός το παλεύει ο Ολυμπιακός Βόλου-«φτωχή» συγκομιδή για τη Νίκη
Ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει ιδιαίτερα μαχητικός στα εκτός έδρας, καθώς συνολικά έχει κατακτήσει 9 βαθμούς σε επτά αγώνες, με δύο νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έτσι είναι στην πέμπτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, την ώρα που η Νίκη Βόλου είναι μόλις 11η.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν κατακτήσει μόλις δύο βαθμούς σε έξι αγώνες μακριά από τον Βόλο, αφού κατάφεραν να πετύχουν μόλις δύο ισοπαλίες και γνώρισαν τέσσερις ήττες…

Όσον αφορά τα τέρματα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει σημειώσει έξι εκτός έδρας και έχει δεχθεί οκτώ, ενώ η Νίκη έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μαζί με την Καβάλα με μόλις δύο τέρματα στο ενεργητικό της, ενώ ο Ιάλυσος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σημειώσει γκολ εκτός, τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» έχουν δεχθεί εννέα.

Οι σκόρερ για τις δύο ομάδες
5 γκολ
Πόζογλου (Ολυμπιακός Βόλου)
Ροχάνο (Νίκη Βόλου)

3 γκολ
Τσίτας (Ολυμπιακός Βόλου)
Γκαρσία (Νίκη Βόλου)

2 γκολ
Ντούνης (Ολυμπιακός Βόλου)
Τσιώλης (Νίκη Βόλου)

1 γκολ
Φαζός, Γραικός, Τσιάρας, Κουτσιανικούλης, Μπουτζίκος (Ολυμπιακός Βόλου)
Μασκουνιάν, Καπός, Κρουθ, Βοσκόπουλος, Ντομίνγκεθ (Νίκη Βόλου)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.