Ο Αυγενάκης… τρέχει πίσω από τον Σαββίδη (βίντεο)

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου, πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστό πως υπήρξε συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Ιβάν Σαββίδη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Αυτό όμως που δεν έγραψαν τα ΜΜΕ, είναι πως στην ουσία πρόκειται για μία συνάντηση-φιάσκο για τον υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο Ιβάν Σαββίδης τον… έδιωξε κακήν κακώς! Μάλιστα εντύπωση προκαλεί και ότι μετά την… αξέχαστη για τον ίδιο συνάντηση, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει πως: «Η συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Σαββίδη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα»…

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη του φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο υφυπουργό ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Όταν στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπαθεί χωρίς καμία αξιοπρέπεια να επιμείνει και να ακολουθήσει τους δύο άνδρες, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να του λέει «Φύγε, φύγε» και αποχωρεί από τον χώρο βρίζοντας.

Το βίντεο πρόκειται για λήψη από κινητό ενός πελάτη του ξενοδοχείου και αναγνώστη του documentonews.gr

Αξίζει να σημειωθεί πως με non paper η πλευρά του ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλάξει το πως συνέβη το επεισόδιο μεταξύ Σαββίδη-Αυγενάκη, υποστηρίζοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν έβριζε τον υφυπουργό Αθλητισμού αλλά τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο.

Το γεγονός είναι πως όντως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θύμωσε με την παρουσία των καμερών, όπως και με τον Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς αυτός τις έφερε…

Στο non paper της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται:
«Η συνάντησή τους ήταν γνωστή και την είχε επικοινωνήσει και το υπουργείο.

Και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μην υπάρχουν κάμερες.

Παρ’ όλα αυτά και χωρίς την ευθύνη ούτε του υπουργού ούτε του Σαββίδη στο χώρο βρέθηκαν κάμερες.

Δεν είναι άλλωστε και δύσκολο να το βρει κανείς άλλωστε!

Η παρουσία των καμερών ενόχλησε τον Σαββίδη που ζήτησε από τις κάμερες να φύγουν κι από τον Αυγενακη να τον ακολουθήσει σε σημείο όπου δεν υπήρχαν κάμερες.

Ούτε ο Σαββίδης είπε στον Αυγενάκη να φύγει, ούτε ο Αυγενάκης τον… κυνηγούσε.

Η συνάντησή τους χωρίς δημοσιότητα τελικά έγινε. Μάλιστα, υπήρξε και η ενημέρωση πως εξελίχθηκε και καλά και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Non paper μετά από… τηλεφώνημα
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα piperata.gr, που επικαλείται πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή, η διευκρινιστική παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη είναι προϊόν της τηλεφωνικής παράκλησης του Αυγενάκη, ώστε να έχει την ευκαιρία να δείξει στο μέλλον ότι θα αντιμετωπίσει με ουδετερότητα τα ποδοσφαιρικά και αθλητικά δρώμενα…