Ο Μπέος έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια τη Νίκη, για να μπει ο ΝΠΣ

Μείζον πολιτικό ζήτημα για τον Δήμαρχο Βόλου η διεκδίκηση των αποδυτηρίων του Πανθεσσαλικού

Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή (5/7) στο Πανθεσσαλικό, εκπροσωπώντας τον ΝΠΣ Βόλος, και μπήκε στ’ αποδυτήρια της Νίκης Βόλου, βγάζοντας όλα τα πράγματα της ομάδας από μέσα, τα οποία μεταφέρθηκαν στα βοηθητικά αποδυτήρια των κυανόλευκων κοντά στα γραφεία της.

Μετά το άνοιγμα της πόρτας των αποδυτηρίων από κλειδαρά και με τον δήμαρχο Βόλου παρόντα, κλήθηκε η αστυνομία, η οποία κατέγραψε απλώς το γεγονός και ζήτησε από τις δύο πλευρές να τα βρουν στα δικαστήρια. Από τη Νίκη έδωσε το παρών ο Βασίλης Βενέτης και αργότερα ήρθε ο κ. Νίκος Αγγελάρας.

Ως γνωστόν, ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να επισκευάσει τα δύο κεντρικά αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού, για να είναι έτοιμα για τους αγώνες του στη Σούπερ Λίγκα και είχε στείλει πρόσφατα γι’ αυτόν τον λόγο εξώδικο στα ΕΤΑΔ, που κοινοποιήθηκε και σε Νίκη και Ολυμπιακό.

Να τονιστεί ότι σε επικοινωνία του Magnesiasports με την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου, υπήρξε η πληροφόρηση ότι ο Αχιλλέας Μπέος και οι υπάλληλοί του δεν έκαναν κάποια ενέργεια στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, αλλά υπάρχει σκέψη από τη μεριά τους για οικειοθελή αποχώρηση.

Πάντως, από την πλευρά της Νίκης τονίζουν ότι αυτή η ενέργεια, που έγινε σήμερα από τον Αχιλλέα Μπέο, δε σημαίνει κάτι όσον αφορά την παρουσία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, η οποία είναι κατοχυρωμένη, εφόσον υπάρχει ενεργή απόφαση.

Η Νίκη Βόλου επικοινώνησε με την ΕΤΑΔ και οι άνθρωποι των Τουριστικών Ακινήτων ζήτησαν από τον βολιώτικο σύλλογο να τα βρει με τον ΝΠΣ Βόλος, δηλαδή να υπάρχει συμβιβασμός μεταξύ δύο ενοικιαστών, με τον ιδιοκτήτη του Πανθεσσαλικού να  λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.