«Ο Μπέος είπε ότι ο ΝΠΣ πρέπει να φύγει από τον Βόλο, αργά ή γρήγορα θα πάρουμε τον ΑΦΜ»

Τόνισε ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος στον Metropolis 95.5

Απολύτως αισιόδοξος πως τελικά ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στη Super League 1, έχοντας αποκτήσει τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον Metropolis 95.5 ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ανέλυσε τις σκέψεις του για τον «Γηραιό», υπογραμμίζοντας πως ο Βόλος δεν αντέχει τρεις ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα συμφώνησε με τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά:

Για τη σχέση του με τον Ηρακλή:

«Τον τίτλο “μεγαλομέτοχος” τον έχω, όμως, έτσι που έγιναν τα πράγματα δεν ασχολούμαι ενεργά αυτή τη στιγμή. Μιλώ με μερικά άτομα του Ιδρυτικού και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση με ένα νέο ΑΦΜ, για να παίξει κάπου η ομάδα. Όσο πιο ψηλά γίνεται, ελπίζουμε στη Football League. Εγώ έχω ακόμη επαφές με τους ανθρώπους του ΝΠΣ Βόλος, αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στο επόμενο διάστημα. Αυτό που επείγει, όμως, είναι να ετοιμαστεί η ομάδα να παίξει κάπου του χρόνου».

Για τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος:

«Είναι ο μόνος τρόπος, για να παίξει η ομάδα στη Super League 1. Κατά την εκτίμησή μου, ο Βόλος δεν μπορεί να έχει τρεις ομάδες. Αργά ή γρήγορα κάτι θα γίνει με τον συγκεκριμένο ΑΦΜ. Πρέπει ο κ. Μπέος να ασχοληθεί με τις μεγάλες ομάδες του Βόλου, τον Ολυμπιακό ή τη Νίκη. Δε χωρά και τρίτη ομάδα. Βασικά, ο Δήμαρχος ήταν αυτός που μου ανέφερε ότι η ομάδα πρέπει να φύγει από τον Βόλο. Έτσι μπήκαμε στο παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος:

«Βεβαίως μπορούμε. Θα στοιχίσει περισσότερο για τον Ηρακλή, αν προσπαθήσει να ανέβει στη Super League 1 από τις μικρές κατηγορίες. Όταν πριν δύο εβδομάδες έφυγα από την Αμερική, το deal είχε σχεδόν κλειστεί. Όταν πήγα ο Αχιλλέας Μπέος μου είπε ότι πρέπει η ομάδα να φύγει του χρόνου από τον Βόλο.

Στην αρχή, δεν μου στεκόταν καλά αυτό. Αλλά μετά που το σκέφτηκα, και επειδή δεν υπήρχε άλλη λύση, δέχθηκα να πάρουμε την ομάδα τώρα, να αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα του Ηρακλή, να τον φιλοξενήσει ο Βόλος και την επόμενη χρονιά να είναι εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί ο κόσμος του Ηρακλή να μείνει χωρίς ομάδα. Είπαμε να δηλώσουμε και τα δύο γήπεδα ως έδρα, να παίξουμε κάποια ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και κάποια στον Βόλο και του χρόνου η ομάδα θα πήγαινε εκεί που έπρεπε να πάει. Δεν το δέχθηκε, ήθελε να παίξει σαν Βόλος για μια χρονιά και του χρόνου να φύγει η ομάδα. Είναι έξυπνος επιχειρηματίας ο κ. Μπέος, στον Βόλο η ομάδα δε θα έχει έσοδα. Εκεί που θα πάρει δύο θα χάσει ένα. Άρα, ουσιαστικά, θα του στοιχίσει τρία. Η τιμή, περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι λογική. Αρχικά ζητούσε δύο εκατομμύρια ευρώ, μετά ανέβηκε στα 2,5».

Για το τι μέλλει γενέσθαι:

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις κινήσεις μας, για να παίξει ο Ηρακλής κάπου τη νέα χρονιά. Με τον ΝΠΣ Βόλος μπορεί να υπάρξει εξέλιξη την τελευταία στιγμή, τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα. Αν υπάρχει μια ομάδα που θα παίζει κάπου, δεν έχει σημασία πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Βεβαίως, καλό θα ήταν να γινόταν τώρα για να παίξει ο Ηρακλής στη Super League 1. Έχουμε αποκτήσεις καλές σχέσεις με τον κ. Μπέο. Θα χορηγήσω και τον Βόλο και τον Ηρακλή. Βλέπω τις δύο ομάδες σαν μία. Και ελπίζω όταν πάρει την απόφαση ο δήμαρχος να είναι η πλέον κατάλληλη απόφαση».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.