Ο Δήμος Σκιάθου για το τουρνουά «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό»

Τουρνουά μπάσκετ 3on3 με τίτλο “Τάπα στη βία και τον ρατσισμό” διεξάγεται στη Σκιάθο το διάστημα 3,4 και 5 Ιουνίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, και από τις μέχρι τώρα αιτήσεις ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει το περσινό τουρνουά. Μικροί και μεγάλοι «αγκάλιασαν» το προηγούμενο καλοκαίρι το τουρνουά και είναι έτοιμοι να ζήσουν ξανά αυτές τις όμορφες στιγμές.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που θα φιλοξενήσουμε για δεύτερη φορά στη Σκιάθο το 3οn3 street basketball “Τάπα στη βία και τον ρατσισμό”. Η περσινή διοργάνωση στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, αφού έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από παιδιά και γονείς, που αγκάλιασαν το θεσμό με ενθουσιασμό, οπότε η πραγματοποίηση του τουρνουά και εφέτος ήταν υποχρέωσή μας. Ο Δήμος μας με τη συνεργασία και υποστήριξη της Γενικής Γραμματειας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στηρίζει τη διάδοση του μπάσκετ.  Βασική επιδίωξη της Διοίκησής μας, από την έναρξη της θητείας  της, είναι η δυναμική στήριξη του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και η θερμά την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και τον Π.Σ.Α.Κ.Κ. για την εξαιρετική συνεργασία», δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθος Θοδωρής Τζούμας. Τα τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριων και ο ΕΣΑΚΕ, με συμπαίκτες το “Όραμα Ελπίδας”, τους κατά τόπους Δήμους, τις περιφέρειες, τις τοπικές ενώσεις, τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Όπως τονίζει εξάλλου η πλευρά του Δήμου: «Η Σκιάθος, είναι ένα νησί, με μεγάλη αθλητική παράδοση, όπου ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει  αναδείξει  αθλητικά ταλέντα με ιδιαίτερες επιδόσεις στο μπάσκετ.Το Τουρνουά 3on3 είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών και φύλων να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να ψυχαγωγηθούν στο άθλημα αυτό. Το θέαμα που θα παρουσιαστεί θα είναι υψηλού επιπέδου και όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα μπορούν να ταυτόχρονα να δείξουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους της Σκιάθου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.