Ο Ελ Αραμπί… κακός δαίμονας του ΝΠΣ Βόλος

Super League: Οι αριθμοί της 11ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Super League για το φθινόπωρο, καθώς τα επόμενα παιχνίδια γίνονται Δεκέμβριο, τον πρώτο μήνα του χειμώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης των φτωχών σκορ έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε έξι γκολ σε ένα παιχνίδι και είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα 20 που είχε συνολικά η αγωνιστική.

Μια εβδομάδα αφού ο Ευθύμης Κουλούρης πέτυχε γκολ μετά από δύο χρόνια, σκόραρε μετά από 20 σχεδόν μήνες και ο Λάζαρος Λάμπρου. Ήταν το πρώτο του γκολ με  τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ακολουθούν ενδιαφέροντες αριθμοί της αγωνιστικής:

118… μήνες πέρασαν μέχρι να κάνει ο ΟΦΗ τρεις διαδοχικές νίκες στη Super League. Είχε να το κάνει από τον Φεβρουάριο του 2012, όταν είχε κερδίσει τέσσερα στη σειρά.

50… ήττες με 1-0 στην έδρα του συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Και οι τρεις που έχει μέσα στο 2021 είναι με το σκορ αυτό.

40… χρόνια έκλεινε ο Μπρούνο Άλβες την ημέρα του αγώνα Απόλλωνα Σμύρνης – Λαμίας. Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται την ημέρα των 40ως γενεθλίων του.

34… φορές έχει εμφανιστεί το σκορ 6-2 στην ιστορία της Α’Εθνικής/Super League. Ήταν η 29η για γηπεδούχο ομάδα, ενώ με το 2-6 έχει εμφανιστεί πέντε φορές.

10… εκτός έδρας νίκες επί του ΠΑΟΚ έφτασε ο Άρης. Οι πέντε από αυτές είναι με 1-0, ενώ οι επτά με ένα γκολ διαφορά.

3… φορές έχει υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον ΝΠΣ Βόλος και τις τρεις έχει σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ακόμα και αν αυτή τη φορά μπήκε αλλαγή αργά στο παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.