Φέντερερ για Τσιτσιπά: «Θα μπορούσε να ήταν παιδί μου, με ενθουσίασε»

Αξέχαστη θα μείνει η χτεσινή μέρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος μαζί με την Μαρία Σάκκαρη νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ και την Μπελίνκα Μπέντσιτς στο Hopman Cup.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 4-3(4), 2-4, 4-3(3) και έτσι η Ελλάδα κέρδισε με 2-1 την αναμέτρηση με την Ελβετία, καθώς το «σκορ» ήταν 1-1 μετά την ήττα του Τσιτσιπά από τον Φέντερερ και τη νίκη της Σάκκαρη επί της Μπέντσιτς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου, πάνω από Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, ενώ η Ελβετία, ως πρώτη του γκρουπ, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Hopman Cup.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα στην συνέντευξη Τύπου, ο Ελληνας τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρότζερ Φέντερερ.

«Ήταν απίστευτο. Ονειρευόμουν αυτή την στιγμή εδώ και πολύ καιρό. Ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, ακόμη κι αν χάναμε. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που έμαθα από αυτό το ματς. Ηταν ένα πολύ καλό μάθημα σήμερα», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά του ο Φέντερερ αστειεύτηκε στην αρχή λέγοντας πως «O Στέφανος θα μπορούσε να είναι ο γιος μου» ενώ πρόσθεσε πως ο Ελληνας τενίστας έκανε καλή δουλειά και πως και οι δύο έπαιξαν καλά χωρίς να κάνουν πολλά λάθη».

Ο «ζωντανός θρύλος του τένις» πρόσθεσε πως ενθουσιάστηκε από το παιχνίδι που έκανε ο Στέφανος και πως έμαθε πολλά από τον τρόπο που έπαιξε ο 20χρονος.

Τέλος ο Ελληνας τενίστας μετά την νίκη του ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία στα social media, γράφοντας «Τι αξέχαστη νύχτα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.