Ο… φευγάτος Αχιλλέας Μπέος πρόεδρος στον ΝΠΣ Βόλος έως το 2024!

Από προσωρινός... ημιμόνιμος

Μπορεί ο Αχιλλέας Μπέος να έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να  αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά κοινά, ωστόσο μετά την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος προέκυψε ότι ο δήμαρχος Βόλου παραμένει πρόεδρό της μέχρι και τον Ιούνιο του 2024!

Μπορεί να έχει τονίσει ότι επιθυμεί να προχωρήσει στη διάθεση των μετοχών σε κάθε σοβαρό ενδιαφερόμενο, έχοντας μάλιστα παιχτεί και το σίριαλ του ενδιαφέροντος λατινοαμερικάνικου fund, και να έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν θέλει να συνεχίσει την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα πρακτικά δείχνουν το αντίθετο για τον δήμαρχο Βόλου.

«Θα αφοσιωθώ αποκλειστικά και μόνο στην πόλη μου» δήλωνε μάλιστα ο δήμαρχος Βόλου τον Δεκέμβριο του 2020 σε τηλεοπτική εκπομπή του «Astra TV» όταν έκανε λόγο για το ενδιαφέρον του λατινοαμερικάνικου fund, θέλοντας όπως υπογράμμιζε εμφατικά ο χρόνος του να αφοσιωθεί στην πόλη του και τους πολίτες κατά 100%!

Ακόμη πιο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2020 σε συνέντευξή του στον FOCUS 103,6 και με φόντο την πανδημία του κορωνοϊού,  σημείωνε: «Να έρθει να πάρει κάποιος την ομάδα στον Βόλο και να ρίξω μια μαύρη πέτρα και να μην ασχοληθώ ξανά. Δεν υπάρχουν τηλεοπτικά συμβόλαια σε επτά ομάδες, δεν έχουμε φιλάθλους στα γήπεδα…».

Ακόμη πιο πριν, στις 24 Ιουλίου του 2020, όταν παρουσιάστηκε ως επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, δήλωνε: «Η απόφαση του Πρωτοδικείου έχει ημερομηνία λήξης. Δεν επιδιώκω η καρέκλα αυτή να είναι για πάντα».

Όπως προκύπτει λοιπόν και από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, η συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου, με τον Αχιλλέα Μπέο να είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, ενώ αντιπρόεδρος παραμένει ο Νίκος Βαβανέλος.

Ως μέλος εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της διοίκησης Σπυριδόπουλου και πάλι ο Παναγιώτης Λούτσος, ενώ μέλη είναι επίσης οι Κω/νος Νταόπουλος, Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Στέλιος Βούλγαρης, Δημήτρης Παστελάκος και Απόστολος Σκαφίδας.

Η θητεία του ΔΣ λήγει στις 30/06/2024. Από προσωρινός, τουλάχιστον ημιμόνιμος λοιπόν στην προεδρία του ΝΠΣ, ο Δήμαρχος Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.