Ο Φίλιππος Σκοπελίτης στο Magnesiasports: «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»

Η πρώτη εκτίμηση του αρχηγού για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ένα… πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει τον Ολυμπιακό Βόλου που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, καθώς η ομάδα έχει αλλάξει σε συντριπτικό βαθμό ενόψει της νέας χρονιάς, και φυσικά τα φιλικά δεν αρκούν για ασφαλή συμπεράσματα. Οι αλλαγές πάντως φέρνουν αισιοδοξία στον αρχηγό της ομάδας Φίλιππο Σκοπελίτη, που θεωρεί ότι με προσπάθεια και λίγη τύχη ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλό στη Γ’ Εθνική, όπως τονίζει στο «Magnesiasports».

«Από πλευράς διοίκησης,  όλα είναι καλά και στην ώρα τους, είναι δίπλα μας. Ο προπονητής είναι δίπλα μας 24 ώρες το 24ωρο και ασχολείται με όλους, από τον πιο νέο έως και τον πιο έμπειρο» ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Σκοπελίτης και συμπλήρωσε ότι στις προπονήσεις: «Γίνεται δουλειά, έχοντας δώσει βάρος στη φυσική κατάσταση και έχοντας χρόνο προσπαθούμε πλέον να περάσουμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας, καθώς βλέπουμε ότι έχουμε χρόνο, για να γίνουμε και καλύτεροι ως σύνολο».

Πάντως, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» παραδέχεται ότι  η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, τουλάχιστον δύο παίκτες σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα. «Αρχίζει και δένει όμως η ομάδα. Ο προπονητής μας δοκιμάζει διάφορα πράγματα και να μην έρθουν μεταγραφές πιστεύω ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει» επισημαίνει.

Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει, με τον Ολυμπιακό Βόλου να δίνει απλά φιλικά και το επόμενο να είναι αύριο Κυριακή στις 17:00 στην Άλλη Μεριά με τον Διγενή Νεοχωρίου ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει τελικά εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας στο γήπεδο των Σοφάδων.

«Η καθυστέρηση σίγουρα προσωπικά με βοηθάει για να συνέλθω από τον τραυματισμό μου. Το να αργεί βέβαια να αρχίσει το πρωτάθλημα και να χρειαστεί να παίξουμε γρήγορα 34 αγωνιστικές δεν είναι και τόσο καλό. Αν η καθυστέρηση είναι λογική δεν πειράζει και τόσο πολύ» κατέληξε ο Φίλιππος Σκοπελίτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.