Ο Γ.Σ.Α. τιμάει τη μνήμη των Χ. Γκάτση και Δ. Κοντοστάθη

Το Σάββατο 25/9 στις 6 το απόγευμα

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Α. και επίλεκτων παλαιμάχων που έχουν φορέσει τη φανέλα με τον Δισκοβόλο θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Χρήστου Γκάτση και του Δημήτρη Κοντοστάθη, που τόσο πρόωρα έφυγαν από τη ζωή, πριν από μερικούς μήνες.
Ο Χ. Γκάτσης τίμησε τη φανέλα της ομάδας για πάρα πολλά χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, ζούσε και ανέπνεε για το μπάσκετ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους ντόπιους και όχι μόνο. Ο Δημήτρης Κοντοστάθης ήταν εκ των πρωτεργατών του τμήματος μπάσκετ, όπως και ο αδερφός του Θανάσης.
Όπως δηλώνει στο magnesiasports ο Πρόεδρος του μπασκετικού Γ.Σ.Α. Γιώργος Καραζούπης, με αφορμή τον σαββατιάτικο αγώνα «Η ιδέα αυτή ανήκει στην Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ, προκειμένου να τιμήσουμε δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μέσα στην καραντίνα και να τους αποχαιρετήσουμε εντός του γηπέδου» και συμπληρώνει «Θα είναι μια γιορτή του αλμυριώτικου μπάσκετ, ένα απόγευμα που θα ζωντανέψουν μνήμες του παρελθόντος και θα ξαναβρεθούν στο γήπεδο παρέα άνθρωποι που έχουν βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι για να φτάσει σήμερα η ομάδα να καμαρώνει που βρίσκεται στη Γ’ Εθνική».

Νέα φιλικά
Με προπονήσεις και δυνατά φιλικά συνεχίζεται η προετοιμασία, ώστε οι κυανόλευκοι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Την ερχόμενη Κυριακή 26/09, θα ταξιδέψουν στη Νίκαια όπου θα αντιμετωπίσουν -στις 12 το μεσημέρι- την τοπική ομάδα, η οποία συμμετέχει στον όμιλο του Γ.Σ.Α., ενώ την ερχόμενη Τετάρτη, θα υποδεχθούν τους Ίκαρους Τρικάλων στο Κλειστό του Αλμυρού.

Παραμονή και κάτι παραπάνω
Όπως σημειώνει ο κ. Καραζούπης «στόχος του φετινού Γ.Σ.Α. μετά την περυσινή απραξία ελέω κορωνοϊού είναι κάτι παραπάνω από την παραμονή, αφού έχουμε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Μετά από δύο χρόνια θέλουμε να παρουσιάσουμε στο γήπεδο ό,τι δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.