Ο Γιάννης Δωματάς στη Νίκη Βόλου – video

Ενίσχυση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής για τους κυανόλευκους

Ενίσχυση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής για τη Νίκη Βόλου με την απόκτηση του Γιάννη Δωματά, ο οποίος ανακοινώθηκε κι επίσημα. Ο Ηρακλειώτης παίκτης γίνεται ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Νίκης μετά τους Κέρι, Αναστασίου και Βέργο, που θα αγωνιστεί και στις δύο μεγάλες βολιώτικες ομάδες. Συνολικά έχει 76 ματς και 7 γκολ στη Β’ Εθνική, 45 συμμετοχές με 2 γκολ στη Γ’ και 3 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Εργοτέλη, από τον οποίον αναδείχθηκε. Πέρσι η χρονιά του μοιράστηκε σε Αιγινιακό (8/1) στη Football League και Εθνικό Πειραιώς (12/0) στη Γ’ Εθνική. Συνολικά στις εθνικές κατηγορίες έχει 124 ματς και 9 γκολ και στο Κύπελλο 14/1 αντίστοιχα. Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δωματά για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιάννης Δωματάς αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1992 και έχει ύψος 1,76. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ο Αστέρας Μαγούλας, η Ερμιονίδα, ο Πανσερραϊκός, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Αιγινιακός και ο Εθνικός Πειραιώς. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.