Ο Γιάννης Κορακίδης παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20 στην σφυροβολία

Με την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο

Ο Γιάννης Κορακίδης ζει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, καθώς είναι πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο νεαρός ρίπτης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, που φιλοξενείται στην πόλη Κάλι της Κολομβίας, καθώς με βολή στα 79 μέτρα και 11 εκατοστά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά, ο υπεύθυνος ελέγχου εγκυρότητας, ακύρωσε τη σπουδαία βολή του Έλληνα πρωταθλητή, που συνιστά και την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο. Όμως μετά την άμεση κινητοποίηση του επικεφαλής ΓΓ του ΣΕΓΑΣ, Γιώργου Γιατρουδάκη και του τεχνικού διευθυντή, Στέφανου Ματάκη, οι οποίοι κατέθεσαν προφορική ένσταση και ζήτησαν να δουν και να αναλυθεί το βίντεο, ο Κορακίδης δικαιώθηκε και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Οι προσπάθειες του Γιάννη Κορακίδη κατά σειρά έχουν ως εξής: 73,84 μ., Χ, 69,80 μ., Χ, 75,59 μ., 79,11 μ. και Χ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Φινλανδός Μαξ Λαμπίνεν με 76,33 μ. και το χάλκινο ο Κύπριος Ιωσήφ Κεσίδης με 76,32 μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.