Ο Γιώργος Αφρουδάκης στην προπόνηση του ΟΥΚΒ

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη ένιωσαν αθλητές του ΟΥΚ στη σημερινή προπόνηση (8/6), αφού είχαν την τύχη να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με ένα «θρύλο» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τον Γιώργο Αφρουδάκη, που βρέθηκε στον Βόλο για προσωπική του υπόθεση.
Ο Γιώργος Αφρουδάκης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της ιστορίας τους αθλήματος, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του ελληνικού πρωταθλήματος με 1600 γκολ. Έχει υπηρετήσει την Εθνική ομάδα για περίπου 20 χρόνια, με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες και σε 5 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και ήταν χρυσός σκόρερ του τέρματος που χάρισε στη χώρα μας το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2005.
Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 6 Κύπελλα, το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1997, ενώ 7 φορές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος.
Έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Βουλιαγμένης, του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης.
Η ομάδα του ΟΥΚ ευχαριστεί τον κορυφαίο υδατοσφαιριστή για την τιμή της παρουσίας του στην προπόνηση των αθλητών του ομίλου, που προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.