Ο γύρος της Μαγνησίας από τον Άγγελο Κριτσιώτη για τη «Φλόγα»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ποδηλάτης της Νίκης Βόλου, Άγγελος Κριτσιώτης προχωρεί σε κάποια ενέργεια για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», με τον ίδιο να ετοιμάζεται για το ερχόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, θέλοντας να πετύχει σε διάστημα περίπου 12 ωρών τον γύρο της Μαγνησίας με ποδήλατο, όπως ανέφερε και στο «Magnesiasports»…

Όπως προαναφέραμε, ο Άγγελος Κριτσιώτης δεν προχωρά πρώτη φορά σε μία τέτοια ενέργεια. Γιατί όμως; Ο λόγος απλός αλλά απόλυτα σημαντικός, όπως εξομολογείται ο ίδιος το «Magnesiasports», μιας και στο παρελθόν το παιδί φίλου του βρέθηκε αντιμέτωπο με νεοπλασματική ασθένεια και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και στήριξη για να ξεπεράσει το πρόβλημα, ευτυχώς επιτυχώς. «Οπότε στοχεύω με αυτές τις δράσεις σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κόσμου, των τοπικών επαγγελματιών και επιχειρηματιών, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της Φλόγας. Οι χορηγοί που εξασφαλίζω ξέρουν εξάλλου από την αρχή ότι όλα τα χρήματα που διαθέτουν θα πρέπει να τα καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό της Φλόγας. Εγώ αναλαμβάνω τα δικά μου έξοδα» ανέφερε ο Άγγελος Κριτσιώτης, με τα δικά του έξοδα σίγουρα να μην είναι λίγα. Για παράδειγμα, μόνο οι τροχοί που χρειάστηκε ν’ αλλάξει για να πραγματοποιήσει τη δράση του κόστισαν 700 ευρώ.

Αφορμή αυτήν τη φορά, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου παιδικής ηλικίας που έχει οριστεί και τιμάται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, αποφασίζοντας να καλύψει ποδηλατώντας, όλον τον Νομό Μαγνησίας. Από τον Βόλο, στον Αλμυρό, με γύρο όλου του Πηλίου και μετά από τα Λεχώνια θα επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης. Το πρόγραμμα προβλέπει βέβαια και τις απαραίτητες στάσεις, ενώ σε διάφορα σημεία θα πραγματοποιηθούν και φιλανθρωπικά μπαζάρ, για τη στήριξη του Συλλόγου.

Ο Άγγελος Κριτσιώτης πάντως κατανοεί ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες για όλους, εξαιτίας και της πανδημίας του κορωνοϊού, που έχει επιφέρει πλήγματα σε όλη την οικονομική και επαγγελματική δραστηριότητα, ωστόσο ελπίζει ότι η ανταπόκριση για τη στήριξη των παιδιών και των γονέων τους θα παραμείνει δυνατή. Οπότε, δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τις δράσεις που μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.