Ο Ηρακλής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίζει στη Β’ ΕΠΣΜ τη νέα σεζόν

Δεν υπάρχει πλέον η επιτροπή εξεύρεσης λύσης για τον Ηρακλή, με αγορά ΑΦΜ, αφού όσοι συμμετείχαν έκαναν πίσω, μετά την ανακοίνωση της “Αυτόνομης Θύρας 10”, που αναρτήθηκε πριν από λίγες ημέρες και περιείχε αυστηρή κριτική κατ’ αυτών που προσπαθούσαν να βρουν μια λύση με αγορά ΑΦΜ, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, λύση δε βρέθηκε…

Η ανακοίνωση οδήγησε όλους τους συμμετέχοντες να απομακρυνθούν και όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ηρακλής δεν θα υπάρχει στις επαγγελματικές κατηγορίες ούτε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παρά μόνο η ομάδα “Ηρακλής 2015”, που θα πάρει μέρος στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ!

Η ανακοίνωση-ανάρτηση της Α.Θ. 10:

“Έχοντας φτάσει κοντά στο τέλος του καλοκαιριού αφήσαμε για ακόμη μια φορά τους ΗΡΑΚΛΑΡΧΕΣ να κινήσουν τα νήματα για να βρεθεί λύση στο ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ. Σαν σύνδεσμος πήραμε την απόφαση να μην εμπλακούμε στην όλη διαδικασία και απλώς να παρακολουθούμε σιωπηλά την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς για ό,τι στραβό γίνεται πάντα φταίμε ΕΜΕΙΣ.

Την προηγούμενη εβδομάδα καλέσαμε την «επιτροπή» και τους υπόλοιπους φορείς του ΗΡΑΚΛΗ, ώστε να γίνει μια ενημέρωση από τους πρώτους για το τι συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό που τρέχετε με «μυστικότητα» τα ραντεβού για την επίλυση του προβλήματος του ποδοσφαίρου.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ψάχνετε για χρήματα από ανθρώπους που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ, γιατί είναι η καψούρα τους και νομίζετε πως θα επωφεληθείτε αλλά και από ανθρώπους που έχουν γίνει εχθροί του ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ξέρετε ΕΣΕΙΣ για ποιους μιλάμε) με τα όσα έχουν κάνει στην πλάτη του.

Έχετε στη διάθεση σας ακόμη ένα μήνα για την εξεύρεση λύσης του προβλήματος. Φροντίστε να αξιοποιήσετε το χρόνο αυτό όπως πρέπει, γιατί αλλιώς θα κριθείτε σαν ηθικοί αυτουργοί και εχθροί του ΣΥΛΛΟΓΟΥ για την όποια μοίρα θα έχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Υ.Γ. Σε μια παλαιότερη ανακοίνωση μας είχαμε γράψει: «Η ομάδα που υποστηρίζουμε ονομάζεται Ηρακλής φοράει κυανόλευκα και μέχρι να γίνει το γήπεδο του αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ”.

πηγή: sfina.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.