Την καλύτερή του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Πύρασος που υποχρέωσε τον Γ.Σ. Αλμυρού στην πρώτη του ήττα και μάλιστα με το ευρύ 4-1.
Στο γήπεδο των Μικροθηβών οι παίκτες του Δημήτρη Φραγκούλη έδειξαν από νωρίς ότι ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Χρειάστηκαν 11 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ με κοντινό σουτ του Λαφάρα μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Θυμιόπουλος. Στο 24’ ο Ροτζέριο έκλεψε από αντίπαλο και έβγαλε σέντρα για τον Θεοδωρόπουλο, που με προβολή έκανε το 2-0. Στο 38’ ο Τόγιας επιχείρησε μακρινό σουτ και δικαιώθηκε, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έγινε το 3-0. Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο αποβλήθηκε ο Πλαβός ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο των φιλοξενουμένων.
Στο 52’ ο Ροτζέριο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με απευθείας φάουλ, ενώ στο 87’ ο ΓΣΑ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Κρανά που σκόραρε με γυριστό σουτ. Η νίκη αφιερώθηκε από τους ανθρώπους του Πυράσου στον Δημήτρη Τοκαλή ο οποίος υπεβλήθη προσφάτως σε εγχείρηση στο γόνατο.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Φαγιέ, Κουφογάζος, Παπαδογεώργος, Λαφάρας, Διαμαντένιας, Τόγιας, Γ. Λιακόπουλος (60’ Λ. Καραδήμας), Θεοδωρόπουλος (90’ Μπούτλας), Ροτζέριο (78’ Καραγιώργος), Πέτσας (78’ Θ. Λιακόπουλος), Θυμιόπουλος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Τσάνιος (55’ Χριστοφορίδης), Παπαεμμανουηλίδης, Ντόντα, Μιχόπουλος (65’ Πάνου), Μακρής (65’ Σγατζής), Κρανάς, Γοδενόπουλος, Τιμπλαλέξης, Τσιακίρης, Καραγεωργόπουλος (77’ Μπέκος).
Γ.Π.

















