Ο καθένας με τα προβλήματά του…

Γ.Σ .Αλμυρού και Διαγόρας Στεφανοβικείου ετοιμάζονται για το ντέρμπι της Γ’ Εθνικής

Υπό άλλες συνθήκες, η αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα συγκέντρωνε το ενδιαφέρον σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ωστόσο και οι δύο ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα και μάλιστα αρκετά σοβαρά, που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και λύσεις ακόμη δεν βρέθηκαν.

Η κατάσταση στον Γ.Σ. Αλμυρού δεν έχει αλλάξει. Οι παίκτες βλέποντας ότι η διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα συμφωνηθέντα ξεκίνησαν με αποχή, ωστόσο αγωνίστηκαν κανονικά απέναντι στον Δία Δίου, για να πάρουν μάλιστα και το τρίποντο (μετά το τελικό 1-2). Ωστόσο τα εξωαγωνιστικά ζητήματα ακόμη παραμένουν στο προσκήνιο, με τον προπονητή της ομάδας Στέλιο Αρσένο να προσπαθεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μείνουν όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση της Κυριακής.

«Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι θα είμαστε καλά. Είναι σίγουρα μία δύσκολη κατάσταση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπη η ομάδα. Ακόμη έχουμε τα προβλήματά μας. Αλλά εγώ μπορώ να επικεντρωθώ μόνο στο αγωνιστικό αυτή τη στιγμή» τόνισε στο «Magnesiasports» ο προπονητής της ομάδας του Αλμυρού, σκεπτόμενος την αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Όσον αφορά το κλίμα στα αποδυτήρια; «Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο ρόλος μου είναι σ’ αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως είναι όλα. Ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι, οπότε όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Το ότι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου δεν προετοιμάζεται με προπονητή δε λέει κάτι, γιατί έχει στις τάξεις του έμπειρους παίκτες, τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, γιατί είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και να καλύψουν τα όποια κενά» σχολίασε σχετικά ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού.

Όσον αφορά την προετοιμασία, Αγγελής και Αγιασιώτης ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Χωρίς νέο προπονητή εκτός και αν…
Στην αντίπερα όχθη, η διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου συνεχίζει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Ζιώγα, χωρίς αποτελέσματα τουλάχιστον μέχρι χθες το μεσημέρι… Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Στεφανοβικείου δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη στο ντέρμπι με τον Γ.Σ. Αλμυρού χωρίς προπονητή.

«Είχαμε κάποιες επαφές τις τελευταίες ημέρες με 2-3 προπονητές αλλά δεν έχουμε κάτι μέχρι τώρα. Προσπαθούμε να καταλήξουμε κι εμείς» ανέφερε στο «Magnesiasports» ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Πρασσάς, διαβλέποντας ότι το κενό του προπονητή την ερχόμενη Κυριακή θα καλύψει κάποιος από τους παίκτες της ομάδας. «Εκτός αν έχουμε κάτι μέχρι σήμερα το βράδυ» συμπλήρωσε…

Σχετικά με την αποστολή, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του Δίντση και του Αποστόλη Πρασσά, όμως σε κάθε περίπτωση η ομάδα θέλει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα του Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής στη μάχη που δίνει ο σύλλογος για παραμονή στην κατηγορία.

Όσον αφορά τον πρώην πλέον προπονητή του Διαγόρα, Μιχάλη Ζιώγα, όπως έγινε γνωστό ανέλαβε καθήκοντα στην ΑΕ Καρίτσας, για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Μάλιστα, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου είχε αντιμετωπίσει την ομάδα της Πιερίας μόλις τη δεύτερη αγωνιστική, έχοντας γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.