Ο Κένταυρος νίκησε αλλά ο Άρης ηττήθηκε

Εκτός μπαράζ ανόδου η ομάδα χάντμπολ της Αγριάς

Η αυλαία της β’ φάσης του 2ου ομίλου για την Β’ Εθνική χάντμπολ έπεσε στην Θεσσαλονίκη για τον Κένταυρο Αγριάς, που έκανε το καθήκον του επικρατώντας σε βάρος της ΑΕΠ Πανόραμα, αλλά η ήττα του Άρη από την Εκμάθηση Αθλημάτων στέρησε τη δυνατότητα από τους Βολιώτες να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 μέσω μπαράζ.

Το συγκρότημα της Μαγνησίας επιβλήθηκε με 22-29 στο κλειστό της Μίκρας επί της ΑΕΠ Πανόραμα, επιδιώκοντας να διατηρήσουν την τρίτη θέση στη βαθμολογική κατάταξη για ν’ αντιμετωπίσουν την Ασπίδα Ξάνθης σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2. «Δυστυχώς όμως την επόμενη μέρα (Κυριακή) ο πρωτοπόρος Άρης δεν φάνηκε αντάξιος της θέσης του και των περιστάσεων και έχασε από τον σαφώς κατώτερο συνδιεκδικητή της τρίτης θέσης. Η Εκμάθηση Αθλημάτων νίκησε με κατεβασμένα χέρια τον συμπολίτη της και παρόλο το παραπλανητικό 21-22 πήρε αυτή την πρόκριση, αφήνοντας τους Βολιώτες με την πικρή γεύση του αποκλεισμού από τον αγώνα μπαράζ» αναφέρει όμως στη συνέχεια η πλευρά του Κενταύρου Αγριάς.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-4, 4-8, 5-11 ,6-13, 8-13,  10-15, 14-19, 17-21, 18-22, 18-27, 22-29.

Για την ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκαν οι: Γκαμώτσος, Χανιάς,, Χιώτης 5, Πάσχος 5, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Μησιρλίδης 3, Μακρής 4), Χαλκιάς 1, Γραμματικόπουλος 7, Κρατήρας 3, Μιχαλόπουλος, Καλαποδάς, Λαγδός 1, Μετάνι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.