Ο Κιάρτανσον «φρέναρε» (1-1) τον Λεβαδειακό

Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Λεβαδειακός όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, αφού έφτασε πολύ κοντά σε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, παίρνοντας το προβάδισμα στο 70’, αλλά είδε τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν για το τελικό 1-1 στο 81’.

Με τον Βίνταρ Κιάρτανσον να αναδεικνύεται σε «χρυσή» αλλαγή, ο Ατρόμητος απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πάουλο Βινίσιους (70’), αλλά ο 33χρονος Ισλανδός ισοφάρισε στο 81’, στερώντας από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη την ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Χάμοντ (46’ Νταμπό), Βινίσιους, Τσάπρας, Σαχπεκίδης (76’ Βρακάς), Νίκας, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (61’ Σακό), Λιάγκας, Παναγιώτου (46’ Γερεμέγεφ), Παζ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (69’ Οικονομίδης), Ερλινγκμαρκ (77’ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (81’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46’ Ροτάριου), Τζαβίδας (69’ Κωτσόπουλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.