«Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα βάλει τελεία και παύλα στη δημοτική αρχή»

Σκληρή ανακοίνωση από τη διοίκηση του συλλόγου

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξέδωσε ανακοίνωση- απάντηση προς τη Δημοτική Αρχή, στην οποία τονίζει ότι συνεχώς αυτή τους προκαλεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ενώ παράλληλα επισημαίνει σε αυστηρούς τόνους ότι ο κόσμος της ομάδας θα βάλει τελεία και παύλα στη Δημοτική αρχή με την ψήφο του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή προκαλούμαστε συνεχώς από τη Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ’ αυτήν και ίσως εκληφθεί ως αδυναμία και τέλος-τέλος ως αποδοχή των συνεχόμενων προκλήσεων, χαρακτηρισμών στα όρια των ύβρεων και ειρωνειών, θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί τη πραγματικότητα και την πόλη στην οποία ζουν, τα παρακάτω:

Ερωτηματικά προκαλούνται γιατί δεν ενημερώθηκαν οι χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων από τις υπηρεσίες της Δ/νσης Αθλητισμού είτε με email είτε δια του Τύπου, για τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη συντήρηση , όπως γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ζητήσαμε το γήπεδο, όπως κάνουμε κάθε φορά, και μη έχοντας εγκαίρως την απαραίτητη ενημέρωση, συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και ανάλογη απάντηση πήραμε (email στείλαμε, email λάβαμε).

Μετά την αρνητική απάντηση από τη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ουδεμία ανακοίνωση ως Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 βγάλαμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Δικαιούμαστε λοιπόν, να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν έψαχνε ακόμη μια ευκαιρία, για να επιτεθεί στο Σύλλογο μας και προσωπικά στους διοικούντες του και να επιδείξει το μεγαλείο της αγάπης του για το Σύλλογο μας.

Θα θέλαμε να μας διευκρινίσει η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν, με νεότερη ανακοίνωση της ή όπου αλλού αναγκαστούμε να καταφύγουμε, για να προστατεύσουμε πρώτα τον Σύλλογό μας και μετά τις προσωπικότητες μας, τι εννοούν ότι πίσω από τη δήθεν λατρεία και αφοσίωση στην ομάδα μας υποκρύπτονται δόλιες σκοπιμότητες.

Το ποιός η ποιοί διέλυσαν την ομάδα μας, ήδη, η ιστορία έχει αρχίσει να το καταδεικνύει και οι χιλιάδες φίλαθλοί μας να το αντιλαμβάνονται. Δυστυχώς επί υπαρκτών στοιχείων, αλλοιώσεις δεν γίνονται, ούτε το άσπρο-μαύρο.

Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί τους (Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ’ αυτήν) είναι στο «τελεία και παύλα». Μόνο που αυτή θα τη βάλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας συλλόγου, όπως αυτοί ήταν που έβαλαν τη σφραγίδα τους και με τη ψήφο τους, τους ανέδειξαν να διοικήσουν την ιστορική μας πόλη.

Τα μέλη του Δ/κου Συμβούλιου έχουν εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες και δεν είναι ούτε μια χούφτα περιθωριακών τύπων, ούτε άνθρωποι περίεργοι που διοικούν, όπως ψευδολογώντας και λασπολογώντας αναφέρεται στην ανακοίνωση. Διοικούν το Σύλλογο με αξιοπρέπεια και γνώμονα μόνο το συμφέρον του.

Όσον αφορά τα λεγόμενα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι οφείλουμε χρήματα από τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΕΑΚ, τα παραστατικά πληρωμών είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Η συγκεκριμένη αναφορά μας θύμισε τα αναφερθέντα πριν τις γιορτές, ότι δόθηκαν χρήματα σε 2-3 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για να πάνε στα σπίτια τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν την κατάλληλη απάντηση.

Υ.Γ.: Μη μιλάτε συνεχώς για εντιμότητα και ειλικρίνεια, αφήστε να το κρίνουν άλλοι, γιατί στο τέλος «όποιος βλογάει τα γένια του, τρώει και τα πίτουρα» .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.