Ο κόσμος του Ηρακλή πλήρωσε 220.000 ευρώ για τον Μάρα!

Κανονικά συνεχίζει ο Γηραιός στη Σούπερ Λιγκ 2

Έκλεισε οριστικά η υπόθεση του Μπόγκνταν Μάρα για τον Ηρακλή! Με ανακοίνωσή του, ο «Γηραιός», ενημέρωσε πως εξοφλήθηκε το ποσό των 220 χιλιάδων ευρώ στον πρώην Ρουμάνο ποδοσφαιριστή που είχε φορέσει τη φανέλα του συλλόγου τη σεζόν 2010/11, μετά και τη συγκινητική βοήθεια των φίλων της ομάδας!

Συγκεκριμένα, μετά το έκτακτο κάλεσμα που απηύθυνε ο ΓΣ Ηρακλής στα μέλη του για οικονομική βοήθεια την περασμένη Δευτέρα (02/10), ο κόσμος της ομάδας έδειξε έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωσή του στον σύλλογο, συγκεντρώνοντας το παραπάνω ποσό μέσα σε 72 ώρες!

Να θυμίσουμε πως ο Ηρακλής κινδύνευε μέχρι και με αποβολή από τη Super League 2, λόγω των οφειλών προς τον Μάρα, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Ηρακλή για αναψηλάφηση της υπόθεσης, με τη σχετική διορία να έληγε σήμερα (06/10).

Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει κανονικά στη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Δεν υπάρχουν λόγια τα οποία να μπορούν να περιγράψουν όσα ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες. Το θέμα Μάρα κλείνει οριστικά χάρη στην ανιδιοτέλεια, τη συσπείρωση και την αποφασιστικότητα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ.

Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια παράλογη δικαστική απόφαση. Το μαχαίρι τοποθετήθηκε στον λαιμό του συλλόγου τον οποίο για ακόμα μια φορά τον πήρε από το χέρι ο κόσμος του και τον οδήγησε μακριά από τον κίνδυνο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν και μία προς μία, όλους όσους συνέβαλαν σε αυτόν τον άθλο και κατόρθωσαν να μαζέψουν ένα τέτοιο ποσό σε 72 ώρες.

Ο κόσμος του Ηρακλή δεν κατόρθωσε μόνο να σώσει το καράβι πριν αυτό πέσει στα βράχια, κατόρθωσε να μετατρέψει μια χρονίζουσα ιστορία η οποία αποτελούσε δυσφήμηση για το σύλλογο στη καλύτερη διαφήμιση για τη δυναμική του. Αυτή είναι η παρακαταθήκη αυτής της ημέρας και πάνω σε αυτή καλούμαστε όλοι μας να χτίσουμε την επόμενη ημέρα!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ – ΔΥΝΑΤΟΙ

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.