Ο Κώστας Δέρβος προπονητής στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ο Κώστας Δέρβος θα είναι προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που θα παίξει στην Α2 γυναικών με νεανική σύνθεση και με αρκετές παίκτριες από την περσινή Κ21, που πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της  ΕΣΚΑΘ. Από την επόμενη βδομάδα θα αρχίσουν οι προπονήσεις και θα γίνει προσπάθεια η ομάδα να στελεχωθεί και με άλλες νεαρές Βολιώτισσες και μη αθλήτριες. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της Γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου, που την προσεχή περίοδο 2018-2019 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τον προπονητή Κώστα Δέρβο.

Ο Κώστας Δέρβος έχει γεννηθεί το 1971 και ήταν αθλητής του μπάσκετ από το το 1983 έως το 1995, αγωνιζόμενος διαδοχικά στον Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, τον Α.Γ.Σ. ΒΥΡΩΝΑ και τη ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Παράλληλα από το 1989 ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα στις υποδομές του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ και συνέχισε με τις υποδομές των συλλόγων ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Από το 1998 και μετά ήταν προπονητής στις ομάδες της Νίκης Βόλου, του Κενταύρου Κατηχωρίου, του Γ.Σ. Βόλου, του Α.Ο. Λεχωνίων, του Θεσσαλικού και του Κενταύρου Ζαγοράς.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Επίσης είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης και κάτοχος διπλώματος Α’ Κατηγορίας.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τον Κώστα Δέρβο στην αθλητική οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ του εύχεται υγεία και δύναμη και επιτυχίες σε αυτόν και στις αθλήτριες του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών».