Ο Λεκαβίτσιους για προπόνηση στο κλειστό της Ν. Ιωνίας μαζί με Γ. Κοσμάτο!

O διεθνής Λιθουανός μπασκετμπολίστας της Ζαλγκίρις Κάουνας και πρώην του Παναθηναϊκού, Λούκας Λεκαβίτσιους, κάνει διακοπές κοντά στον Βόλο και είπε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κρατώντας εαυτόν σε μπασκετική φόρμα ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι λοιπόν ο ύψους 1.80 παίκτης ζήτησε από τον φίλο του και παλαίμαχο διεθνή Βολιώτη μπασκετμπολίστα Γιώργο Καλαϊτζή να μεσολαβήσει, ώστε να κάνει προπονήσεις στο κλειστό της Νέας Ιωνίας κι εκείνος επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Νίκης, για να τον εξυπηρετήσουν.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Λιθουανός παίκτης να βρεθεί χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη (30/6) στο κλειστό για ατομική προπόνηση, ζητώντας από τον τεχνικό της Νίκης, Γιώργο Κοσμάτο, να τον βοηθήσει, κάτι που έγινε. Μαζί με τους δύο άντρες στο κλειστό βρέθηκε και ο Βολιώτης παίκτης του Αμαρουσίου, Γιώργος Λάππας, που κάνει επίσης ατομικό πρόγραμμα, και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο Γιώργος Κοσμάτος, αναφέροντας με χιούμορ: «ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ Lukas Lekavičius (ΠΑΟ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ) ΣΤΗΝ OFF SEASON ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ».

Να σημειωθεί ότι «τυχεροί» της υπόθεσης είναι δύο έφηβοι της Νίκης, ο Δελεντζές και ο Σιάνος, τους οποίους έστειλε ο Γιώργος Κοσμάτος να βοηθήσουν στην προπόνηση τον διάσημο συνάδελφό τους, με τους πιτσιρικάδες να έχουν μία ξεχωριστή εμπειρία, που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.

Ο Λεκαβίτσιους θα κάνει άλλη μία προπόνηση την Πέμπτη το πρωί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.