Ο Λευτέρης Πετρούνιας έμεινε εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν θα ενισχύσει την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, όπου και θα συμμετάσχουν έξι Έλληνες αθλητές.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την υπερπροσπάθεια να φθάσει μέχρι εκεί, ο “άρχοντας των κρίκων” επέλεξε να ξεκουραστεί, ώστε να επανέλθει δριμύτερος στο μέλλον.

«Για τον Λευτέρη ήταν προαποφασισμένο ότι δεν θα αγωνιζόταν στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα είχε στο Τόκιο. Χρειάζεται να αποφορτιστεί, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε σωστά τη νέα σεζόν και να σχεδιάσουμε την επόμενη τριετία. Πρέπει να επιλέγουμε τους αγώνες που θα δίνουμε από εδώ και πέρα, έχοντας ως κύριο στόχο να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού για να διεκδικήσει την πρώτη θέση, όπως άλλωστε επιθυμεί πάντα», σχολίασε σχετικά ο προπονητής της Εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ράφτης.

Από εκεί και πέρα, στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί από 18 έως 24 Οκτωβρίου, στο Κιτακιουσού της Ιαπωνίας, θα μετάσχουν για την Ελλάδα, οι Νίκος Ηλιόπουλος (σύνθετο ατομικό), Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος, άλμα), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Χριστόφορος Κωνσταντινίδης (έδαφος), Σταύρος Γκίνης (κρίκοι) και Στέφανος Τσολακίδης (πλάγιος ίππος, δίζυγο), με τους δύο τελευταίους να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση με την εθνική σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.