Ο Μελισσανίδης στέλνει δώρο ποδιά οικιακής βοηθού στον Αυγενάκη!

Έξαλλος με τον Λευτέρη Αυγενάκη είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ετοιμάζει μια κίνηση που δεν θα έχει προηγούμενο, προκειμένου να τον τρολάρει.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «Live Sport», στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού με τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις του λειτουργεί «σαν Φιλιππινέζα του Ολυμπιακού» και γι’ αυτό τον λόγο ετοιμάζονται να του στείλουν δώρο μια ποδιά οικιακής βοηθού!

Με αυτό τον τρόπο ο Μελισσανίδης θέλει να δείξει στον Αυγενάκη ότι πλέον όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να συνομιλήσει ξανά μαζί του, αλλά θεωρεί πως είναι «ο άνθρωπος του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο κυβερνητικό πόστο». Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν ότι ο Αυγενάκης πλήττει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ελληνική κοινωνία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε έξαλλος με την απόφαση του Αυγενάκη να μεταφέρει τον Οκτώβριο τις εκλογές της ΕΠΟ, για τις οποίες έχει δεσμευθεί στη FIFA και στην UEFA ότι δεν θα διενεργηθούν μέσα στο καλοκαίρι. Έτσι μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που ήταν στα… κάγκελα με τον υφυπουργό προστέθηκε και η ΑΕΚ.

πηγή:sdna.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.