Ο Michael Jordan χρηματοδοτεί το άνοιγμα κλινικών για άτομα που δεν έχουν ασφάλεια υγείας

Το άνοιγμα δύο κλινικών για ασθενείς που στερούνται ασφαλιστικής ικανότητας ανακοίνωσε ο θρύλος του ΝΒΑ, Michael Jordan αυτή την εβδομάδα, στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας.

Η πρώτη είναι ιατρική κλινική Novant Health η οποία όπως είπε ο Michael Jordan, θα προσφέρει πρωτοβάθμια και προληπτική φροντίδα στους κατοίκους του Charlotte, καθώς και πρόσθετη ολοκληρωμένη περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών εκτός κλινικής για όσους έχουν ανάγκη.

Ο πρωταθλητής του NBA ανέφερε στο CNN, ότι είναι διατεθειμένος να προσφέρει σε μια κοινότητα που χρόνια τώρα τον υποστήριζε ένθερμα.

Για το άνοιγμα της κλινικής δόθηκαν 7 εκατομμύρια δολάρια στη Novant Health. Η κλινική 6,800 τετραγωνικών, που λειτουργεί από την Novant Health, περιλαμβάνει 12 αίθουσες εξετάσεων ασθενών, αίθουσα ακτίνων Χ και χώρο φυσικής θεραπείας.

Ο Carl Armato, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Novant Health, δήλωσε: “Στη Novant Health, είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στη φροντίδα των ασθενών μας” και συμπλήρωσε. “Αυτή η κλινική όχι μόνο θα παρέχει πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη για εκείνους που την χρειάζονται περισσότερο, αλλά θα εξασφαλίσει πόρους γιατί η υγεία τους εκτείνεται πέρα από το γραφείο του γιατρού. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχιζόμενη συνεργασία και γενναιόδωρο δώρο του Michael Jordan, που θα αλλάξει χιλιάδες ζωές στη δυτική κοινότητα της Charlotte.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.