Ο Μπέος βραβεύθηκε για τη συμβολή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Για την προσφορά του στο ελληνικό και το βολιώτικο ποδόσφαιρο η διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας βράβευσε χθες, πριν το αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Κύπρου, τον Δήμαρχο Βόλου  Αχιλλέα Μπέο.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Βόλου «χάρις στις πρωτοβουλίες του Δημάρχου κατέστη δυνατή η διεξαγωγή των δύο αγώνων, του χθεσινού και αυτού της Κυριακής, 12 Ιουνίου, με το Κόσοβο, όπως και του τελευταίου αγώνα ,τον Σεπτέμβριο, στον όμιλο με την Βορ. Ιρλανδία, στο Πανθεσσαλικό, το οποίο πλέον έχει την επίσημη αδειοδότηση από την FIFA και την UEFA για τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων.

Στο μεταξύ σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Μπέος σημειώνει:

“Παρά τα τερτίπια του καιρού η αγάπη και ο ενθουσιασμός των Βολιωτών για την εθνική μας ποδοσφαίρου δημιούργησε το βράδυ της Πέμπτης την καλύτερη ατμόσφαιρα και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε μια άνετη νίκη, που συνοδεύτηκε με άλλη μια ωραία εμφάνιση, επί της ομάδας των αδελφών μας Κυπρίων.

Τρία στα τρία, λοιπόν, και συνεχίζουμε την Κυριακή για να “κλειδώσουμε” την πρωτιά με νίκη επί του Κοσόβου, και πάλι στο πανέμορφο και άψογα λειτουργικό πλέον Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η στήριξη και πάλι στην ομάδα είναι αυτονόητη.

Για να συνειδητοποιήσουν επιτέλους κάποιοι στο κέντρο, στην Αθήνα, που κοντόφθαλμα κοιτούν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα, ότι η ελληνική περιφέρεια μπορεί και πρέπει να φιλοξενεί αγώνες της Εθνικής μας, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αγάπη και θερμή στήριξη στα παιδιά μας με το εθνόσημο στην φανέλα. Πάμε Ελλαδάρα!”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.