«Ο Μπιλάρδο δεν γνωρίζει για τον θάνατο του Μαραντόνα»

Ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που δεν γνωρίζει για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ο Κάρλος Μπιλάδρο.

Ο προπονητής του «Ντιεγκίτο» στην θρυλική ομάδα της Εθνικής Αργεντινής που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 διανύει το 82ο έτος της ηλικίας του και ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα υγείας.

Η οικογένειά του θεώρησε σκόπιμο να μην του αναφέρει τίποτα για το τραγικό συμβάν, θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο δεν θα επιβαρυνθεί κι άλλο η κατάστασή του. Οι δυο τους, άλλωστε, (Μαραντόνα και Μπιλάρδο) είχαν μία πάρα πολύ στενή σχέση, με τον «Pipe de Oro» να είχε αποκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν τον Μπιλάρδο «πνευματικό του πατέρα»!

«Δεν μπορώ να του πω ότι ο Ντιέγκο πέθανε. Δεν έχω τη δύναμη να το κάνω, πως να του το πω; Είχαν μια σχέση πατέρα με γιό», δήλωσε στην εφημερίδα, «Clarin», ο αδερφός του, Χόρχε Μπιλάρδο και συμπλήρωσε:

«Οι νοσοκόμες που τον προσέχουν είχαν ήδη ενημερωθεί, από την ημέρα που ο Ντιέγκο μπήκε στο νοσοκομείο, πως αν συνέβαινε ένα τέτοιο κακό, η τηλεόραση θα έπρεπε να είναι κλειστή. Του είπαμε πως υπήρχε μια βλάβη και συνεχίζουμε να του λέμε το ίδιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν το μάθει.»

Ο Κάρλος Μπιλάρδο οδήγησε την Αργεντινή σε τρία Μουντιάλ, από το 1982 μέχρι το 1990 και είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Μαραντόνα ήταν ο γιος που δεν απέκτησε ποτέ!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.