Ο Νεϊμάρ κατέθεσε μία ημέρα νωρίτερα

Μία ημέρα νωρίτερα απολογήθηκε ο Νεϊμάρ στην αστυνομία της Βραζιλίας, για την κατηγορία βιασμού που του αποδίδεται από την 26χρονη Ναΐλα Ντε Σόουζα Τριντάντε.

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν και ηγέτης της Εθνικής Βραζιλίας είχε προγραμματισμένη συνάντηση για κατάθεση το απόγευμα της Παρασκευής, όμως θέλησε να επισπεύσει τη διαδικασία.

Ο Νεϊμάρ έφθασε στο σημείο με μικρό βαν και βγήκε απ΄ αυτό με τις πατερίτσες, λόγω του τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο που υπέστη στον φιλικό αγώνα με το Κατάρ και εξαιτίας του οποίου θα χάσει το Copa America.

Την άφιξή του ανέμεναν πλήθος δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τέτοιος συνωστισμός, ώστε η πόρτα του κτιρίου σχεδόν κατστράφηκε.

Ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο γραφείο ηλεκτρονικού εγκλήματος σε αμαξίδιο και κατέθεσε για περίπου δύο ώρες την εκδοχή του για το περιστατικό και τη δημοσίευση φωτογραφιών χωρίς συγκατάθεση, που στη Βραζιλία επισύρει ποινή φυλάκισης από 1-5 χρόνια.

Κατά την έξοδο του από το κτίριο της αστυνομίας, ο Νεϊμάρ είπε στους δημοσιογράφους «σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αισθάνομαι ιδιαίτερα αγαπητός».

Η δικηγόρος του, Μάϊρα Φερνάντες, είπε από την πλευρά της πως «ο Νεϊμάρ ήθελε να δώσει τις απαντήσεις του το συντομότερο δυνατό . Θα αποδείξουμε την αθωότητα του πελάτη μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.