Ο Νεϊμάρ προσφέρεται σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Γιουβέντους

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι γνώριζε εδώ και καιρό πως ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Παρόλα ταύτα θα καλέσει τον παίκτη για την ασιατική περιοδεία των Παριζιάνων, την ώρα που ο «O’ Ney» επαναλαμβάνει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο, που τον αγόρασε από την Μπαρτσελόνα με την υπογραφή-ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ.

Οι σχέσεις των διοικήσεων Παρί Σ.Ζ. και Μπαρτσελόνα δεν είναι καλές, πάντως, όπως επισημαίνεται από τις ισπανικές εφημερίδες, ενώ η άφιξη του Αντουάν Γκριεζμάν, που θα είναι βασικός στην επίθεση των «μπλαουγκράνα», έχει περιπλέξει την κατάσταση.

Στην πραγματικότητα, η Μπαρτσελόνα έκανε μια προσπάθεια να επαναφέρει τον Νεϊμάρ στις τάξεις της αλλά η προσφορά των Κουτίνιο – Ράκιτιτς και 40 εκατομμυρίων ευρώ θεωρήθηκε ανεπαρκής από τους Γάλλους.

Ο Βραζιλιάνος άσος, μέσω του μάνατζερ Πίνι Ζαχάβι, αξιολογεί τις εναλλακτικές λύσεις του, που θα ήταν, όπως αναφέρει η «El Mundo Deportivo», εκείνες των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απορρίφθηκε, επειδή στην ερχόμενη σεζόν δε θα παίξει στο Champions League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.