Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε σπαγγάτο και τρέλανε πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, σε σημείο μπορεί να… κοντράρει στο σπαγγάτο πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο φροντίζει σε τρομερό βαθμό το σώμα του, πρωταγωνιστώντας σε μία φωτογραφία που έγινε viral.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκάλεσε μία πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής σε μονομαχία σπαγγάτου. Πρόκειται για τη Νίνα Ντερβέλ, την παγκόσμια πρωταθλήτρια στους ασύμετρους ζυγούς.

Ο “Νόλε” τα πήγε κάτι παραπάνω από… καλά, αν κρίνουμε από την παρακάτω φωτογραφία.

Σαρωτικός στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ιδανική πρεμιέρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε με 6-2, 6-2 τον Βολιβιανό Ούγκο Ντεγιέν (Νο139) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κάτοχος των τίτλων στα φετινά Australian Open, Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον, κυνηγά το πρώτο Golden Grand Slam Ανδρών, την κατάκτηση δηλαδή των τεσσάρων Γκραν Σλαμ (απομένει το US Open) και του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου την ίδια χρονιά. Τον συγκεκριμένο «άθλο» έχει πετύχει μόνο η Στέφι Γκραφ στις γυναίκες το 1988.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.