Ο ΝΠΣ Βόλος έλυσε τη συνεργασία με τον Κώστα Μπράτσο

Πλήρωσε το "μάρμαρο" για τους έξι βαθμούς σε δέκα ματς ο Βολιώτης τεχνικός

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπράτσο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, με τον Βολιώτη τεχνικό να πληρώνει το “μάρμαρο” για την κακή πορεία της ομάδας, που μετά από δέκα ματς που έχει δώσει, έχει έξι βαθμούς και είναι τελευταία μαζί με τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει και ματς περισσότερο.

Ο Κώστας Μπράτσος, αφού πρώτα για μεγάλο διάστημα ήταν βοηθός, έμεινε στον ΝΠΣ Βόλος ως πρώτος τεχνικός για 74 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου με απολογισμό 21 νίκες (οι 19 στη Σούπερ Λιγκ 1 και οι δύο στο Κύπελλο), 19 ισοπαλίες (η μία στο Κύπελλο) και 34 ήττες (οι δύο στο Κύπελλο).

Φέτος για μία ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και να φέρει και πάλι διψήφιο αριθμό παικτών, με πολλούς απ’ αυτούς να έχουν αμφιλεγόμενη αξία, έχοντας ο ίδιος ως πρόεδρος της ομάδας πολύ μεγάλη ευθύνη για την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή της.

Ο Κώστας Μπράτσος, που είναι διαχρονικά ο καλύτερος Βολιώτης προπονητής, κλήθηκε φέτος με ένα ρόστερ υποδεέστερο προηγούμενων ετών αλλά και κατώτερο αν όχι από όλες αλλά από τις συντριπτικά περισσότερες ομάδες της SL1  να φέρει αποτελέσματα, αλλά θαύματα, όπως το περσινό με την κατάληψη της έκτης θέσης, δεν γίνονται κάθε μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπράτσο.

Από σήμερα οι δρόμοι του Βόλου με τον Κώστα Μπράτσο χωρίζουν. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κώστα Μπράτσο για την προσφορά του στην ομάδα όλα τα χρόνια που βρισκόταν στο τεχνικό της επιτελείο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει φίλος της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.