Ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό στη σκιά του κορωνοϊού

Στη σκιά της είδησης ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως στόχο να προσθέσει στη συλλογή του ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο ότι η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της ομάδας, με τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες να διεξάγονται με βάση το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο. Πάντως, ο Αχιλλέας Μπέος ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο Σάββατο, 17 Οκτωβρίου. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν είχε εμφανίσει ήδη συμπτώματα, ωστόσο τα μέλη του ΝΠΣ Βόλος καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…

Σχετικά με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες, και συγκεκριμένα τον Τσοκάνη, που ταλαιπωρείται από θλάση, αλλά και τον Περέα που αγωνίζεται στην ομάδα ως δανεικός από τους «πράσινους» και υπάρχει συμφωνία ώστε να μην αγωνιστεί απέναντι στην ΠΑΕ στην οποία ανήκει. Σίγουρα πρόκειται για δύο σημαντικές απουσίες, ωστόσο ο Άνχελ Λόπεθ έχει καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του, προκειμένου να καλύψει τα κενά και να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Τα μέλη του ΝΠΣ Βόλος ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολη αποστολή, ωστόσο ποντάρουν στις αδυναμίες που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις δικές τους δυνατότητες, με σύμμαχο βέβαια και την καλή ψυχολογία μετά τις τελευταίες νίκες που έχουν σημειώσει στο πρωτάθλημα της Super League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.