Ο ΝΠΣ Βόλος κάνει ΑΜΚ, αλλά ποιοι είναι τελικά οι μέτοχοι της ΠΑΕ;

Σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου προχώρησε στα τέλη Ιουνίου η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ωστόσο το ερώτημα ποιοι είναι τελικά αυτοί οι περιβόητοι μέτοχοί της παραμένει αναπάντητο.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση στο ΓΕΜΗ, την 29/07/2021 καταχωρήθηκε με Κωδικό Αριθµό Καταχώρισης  2593450, η από 30/06/2021 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ανώνυμης  εταιρείας με την επωνυμία ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη εταιρεία, το  διακριτικό τίτλο ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Π.Α.Ε. και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 147039460000, σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 7, καθώς και η αναρίθμηση του καταστατικού της.

Την ίδια ημερομηνία καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο ολόκληρο το νέο κείμενο καταστατικού μαζί με  τις τροποποιήσεις του.

Στο άρθρο 7 λοιπόν προστέθηκε το ότι από την 30-06-2021 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των  µετόχων, το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρείας αυξήθηκε κατά 120 χιλιάδες ευρώ µε έκδοση 4.000 ονοµαστικών µετοχών ονοµαστικής  αξίας 30,00€ εκάστης , ανερχοµένου έτσι του Μετοχικού  Κεφαλαίου της εταιρείας στο ποσόν των 715.110 ευρώ, διαιρούµενο  σε 23.837, αξίας 30 ευρώ εκάστης.

Το ποιοι είναι οι μεγαλομέτοχοι, ποιοι οι μικρομέτοχοι και πόσοι είναι τέλος πάντων αυτοί, κανείς δεν μπορεί να ξέρει, πέρα προφανώς από κάποιους ή όλους τους διοικούντες. Αναφορά σε ονόματα πάντως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει, ώστε να ξέρουν τουλάχιστον και όσοι υποτίθεται ότι στηρίζουν τη συγκεκριμένη ομάδα ποιοι την εκπροσωπούν…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.