Ο ΝΠΣ Βόλος με Ολυμπιακό Π. (17:30) στο Πανθεσσαλικό

Ο ΝΠΣ Βόλος αρχίζει σήμερα (17:30) από το Πανθεσσαλικό τους αγώνες του στα play offs της Super League 1 παίζοντας με τον Ολυμπιακό Πειραιά… στον όποιο δόθηκαν 15.000 εισιτήρια

Ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μεθκίδα και Μπαριέντος, όμως επιστρέφουν οι Γκάγκι και Σιέλης.

Έτσι, ο Βολιώτης τεχνικός συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς.

Για τον Ολυμπιακό ο Γκάρι Ροντρίγκες, τέθηκε στην διάθεση του Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής, μπορεί να υπολογίζει και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος δεν έπαιξε, λόγω τιμωρίας, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής, έμειναν ο τραυματίας Εμβιλά και οι τιμωρημένοι Χουάνγκ και Μπιέλ.

Οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ, είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Παρά τις φωνές για αλλαγή διαιτητή και ορισμό ξένου κάτι τέτοιο δεν έγινε και την σημερινή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.