Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β με πέντε κωπηλάτες στο Πανευρωπαϊκό Νέων κάτω των 23

Ο Γιάννης Καλανδαρίδης

Στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου στα Γιάννενα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 23 ετών ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.  θα συμμετέχει με  5 αθλητές, που είναι οι Καλανδαρίδης Γιάννης στο 2- Νέων Ανδρών, Αραμπατζή Αγγελική & Βαρελοπούλου Ελένη στο 4Χ skif  Νέων Γυναικών ελαφρών βαρών, Ζωγράφος Δημήτρης στην 4- Νέων Ανδρών & Μπαρούτας Βασίλης στο 2Χ Νέων Ανδρών.

Οι συνεχιζόμενες επιτυχίες των αθλητών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. έχουν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό το άθλημα της Κωπηλασίας στην περιοχή μας, καταδεικνύοντας και τη σωστή δουλειά από το προπονητικό τημ του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με επικεφαλής τον Συμεών Σάμιο με εμπειρία στις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας και τις προπονήτριες Τάσιου Σοφία και Τσόγκα Όλγα.

Στην 12η Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης στο στίβο του Μαυροχωρίου Καστοριάς 31-8-2019 & 1-9-2019, ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συμμετείχε με 9 αθλητές που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και διακρίθηκαν μεταξύ πολλών πληρωμάτων αφήνοντας πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα για το αγωνιστικό μέλλον της Βολιώτικης Κωπηλασίας.

Συγκεκριμένα την 4η θέση κατέλαβε το 4Χ αρχαρίων παίδων με τους Κωνσταντινίδη Ανδρέα, Μελαχροινάκη Κων/νο, Διαμαντάκο Σωτήρη & Παπαδόπουλο Απόστολο.

Το 2Χ αρχαρίων κορασίδων κατέλαβε την 5η θέση με τις Βαρδάκη Πόπη, Βαρδάκη Βλασία (2007).

Το 1Χ αρχαρίων κορασίδων κατέκτησε την 8η θέση στο μικρό τελικό με την Αυλογιάρη Σοφία.

Το 2Χ αρχαρίων παίδων πήρε 16η θέση μεταξύ 24 πληρωμάτων με τους Λύκα Μάριο & Σφύρη Ευάγγελος.

Επίσης στον αγωνιστικό στίβο της Καστοριάς την  1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πρόκρισης της  Εθνικής Ομάδας για τους Βαλκανικούς Αγώνες, στους οποίους ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συμμετείχε και προκρίθηκαν 4 αθλητές, στη 2- παίδων οι Αδάμ Παναγιώτης  & Παπαδόπουλος Γιώργος και στο 2- Νεανίδων οι Βαρελοπούλου Ελένη και Αραμπατζή Αγγελική.

Επίσης την πρόκριση για τους Βαλκανικούς έχουν ήδη λάβει οι Ζωγράφος Δημήτρης & Μπαρούτας Βασίλης με τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκυο.

Οι εγγραφές νέων αθλητών συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.