Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Από Παρασκευή 29 Απριλίου έως Κυριακή 1η Μαΐου στον Σχοινιά

Με 19 πληρώματα και 31 αθλητές και αθλήτριες συμμετέχει ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο τριήμερο, Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή στο Κωπηταλοδρόμιο του Σχοινιά.
Για μια ακόμη χρονιά οι σημαντικότερες στιγμές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα μεταδοθούν απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ kopilasia.gr
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή-όλοι οι Τελικοί θα μεταδοθούν σε live streaming δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν μπορέσουν να βρεθούν στο Σχοινιά, να μην χάσουν τις προσπάθειες των αθλητών και τις μάχες για το βάθρο.
Φιλοδοξία των αθλητών και αθλητριών του Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β. και των προπονητών τους Σάμιου Συμεών και Τάσιου Σοφίας, είναι να επαναλάβουν τις επιτυχίες των τελευταίων ετών κατάσσοντας τον Όμιλο τους στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και των μεταλλίων των αγώνων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και η μεγάλη οικογένεια της Βολιώτικης Κωπηλασίας εύχονται σε όλους τους αθλητές αθλήτριες επιτυχίες και άξιες επιδόσεις των προσπαθειών τους .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.