Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο πανελλήνιο ιστιοπλοΐας optimist

Για την Παλαιά Φώκαια στην Ανάβυσσο Αττικής αναχώρησαν οι αθλητές και αθλήτριες της ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., για να συμμετάσχουν από σήμερα Σάββατο έως την Τετάρτη 28/6 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου optimist, ευελπιστώντας σε μία πολύ καλή παρουσία της αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας της περιοχής μας.

Στην αποστολή του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. παίρνουν μέρος 2 αθλήτριες και 5 αθλητές και συγκεκριμένα οι: Βιολέττα Αντωνοπούλου, Ευσταθία Περιβολιώτη, Γιάννης Σάρκος, Νίκος Σάρκος, Γιώργος Βλάχος, Παναγιώτης Βαρνάβας και Σπύρος Μπαλώνης. Συνοδοί των αθλητών είναι ο προπονητής Γιάννης Περιβολιώτης και οι έφοροι Απόστολος Αντωνόπουλος και Ευγενία Παπαϊωάννου.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Το Πρωτάθλημα διεξάγεται από τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιάς Φώκαιας «Πυθέας» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Στο Πρωτάθλημα, εκτός από τις τρεις πρώτες θέσεις σε αγόρια και κορίτσια, που δίνουν την πρόκριση για την Εθνική Ομάδα που θα συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες, την πρόκριση διεκδικούν και οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες των Περιφερειών.

Η Διοίκηση του Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές, τις αθλήτριες και τον προπονητή τους, ώστε να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τη Βολιώτικη Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.