Ο Ολυμπιακός ζητεί από την Euroleague να επιστρέψουν οι ποινές στον Δ. Γιαννακόπουλο

Την επαναφορά των ποινών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την έναρξη νέας πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον του ζητεί από την Euroleague ο Ολυμπιακός.

Η πειραϊκή ΚΑΕ απέστειλε σχετική επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περάσουν… στο ντούκου τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Board, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα. »

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.