Ο Ολυμπιακός θα “παλέψει” και το ματς με τον Εδεσσαϊκό!

Σήμερα για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Εξι αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία θέλει να τις εξαντλήσει έστω κι αν ρεαλιστικά μοιάζει αδύνατη η σωτηρία.

Σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου για την 21η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον  Εδεσσαϊκό (που είναι 10 βαθμούς πιο πάνω αλλά και οχι “εξασφαλισμένος”) και η ερυθρόλευκη ομάδα πάνω απ όλα θέλει τη νίκη γοήτρου….

Με την υπόθεση παραμονής στην Γ΄ Εθνική για τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι πλέον κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο, στην ερυθρόλευκη ομάδα δηλώνουν πως θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν για να πετύχουν ότι καλύτερο και να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση που βρίσκονται εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Ουσιαστικά σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας τρεις μόνο νίκες στους 20 ως τώρα και με 9 μόλις γκολ (παρά το γεγονός ότι σε πολλά παιχνίδια ήταν ανώτερος του αντιπάλου αλλά δεν κέρδισε κάτι), θέλει …επιστροφή στις νίκες αλλά κυρίως να δείξει ένα καλό πρόσωπο με περισσότερη αποτελεσματικότητα και κυρίως ομάδα που δεν παρατά την προσπάθεια.

Την τελευταία φορά που κέρδισε ο Ολυμπιακός ήταν στις 4 Φεβρουαρίου στη νίκη με 1-0 επί του Μακεδονικού Φούφα και μάλιστα έχοντας 7 ματς χωρίς νίκη δεν είχε πετύχει και  γκολ μέχρι να έρθει το αυτογκόλ στην Ελασσόνα (1-1)

Στο σημερινό (26/3) παιχνίδι (16:00) Ολυμπιακός-Εδεσσαϊκός στην Νεάπολη, διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Ντελέζος από την ΕΠΣ Λάρισας, ενώ απουσία θα είναι και πάλι ο Καμπέρης. Αναμένεται να είναι ο.κ. ο και Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας  (Πετσιμέρης-Φούτρης) θα είναι και οι: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κόλα, Αναστασίου, Γιαρλελής, Καρβούνης, Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Σταμπουλής, Ντινόπουλος, Κατσαγεωργίου και Μυλωνάς.

Η 21η αγωνιστική

(Κυριακή 26 Μαρτίου, 16:00)

Μακεδονικός Φούφα – Καστοριά

Κοζάνη – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

ΑΟ Χανιώτης – Δωτιέας Αγιάς

Πιερικός – Σβορώνος

Ολυμπιακός Βόλου – Εδεσσαϊκός

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΑΕΠ Κοζάνης

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΠΟ Ελασσόνας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη  ……………………………46

Πιερικός ………………………….34

ΑΟ Χανιώτης …………………….31

Κεραυνός Αγγελοχωρίου……30

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου………30

Σβορώνος ……………………….29

Καστοριά…………………………28

ΠΟ Ελασσόνας…………………26

Εδεσσαϊκός……………………..26

ΠΑΟΚ Κρηστώνης……………..23

ΑΕΠ Κοζάνης……………………22

Μακεδονικός Φούφα………..20

Δωτιέας Αγιάς………………….17

Ολυμπιακός Βόλου…………16

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.