«Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του»!

Τα εισιτήρια διαρκείας για τα ομαδικά αθλήματα των «ερυθρόλευκων»

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τα ομαδικά αθλήματα, ενόψει της περιόδου 2022-2023, με τους αγώνες ποδοσφαίρου να δίνονται στο γήπεδο της Νεάπολης..

Οι τιμές των εισιτηρίων  ανά τμήμα είναι οι εξής

Ποδόσφαιρο: GOLD 150 ευρώ, SILVER 80 ευρώ και FANS 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκτιμώντας την βοήθεια των φιλάθλων  και έχοντας  την  πρόθεση  να δώσει την δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για  να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο αποφάσισε ότι   όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται δωρεάν στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Μπάσκετ Ανδρών-Γυναικών: GOLD 50 ευρώ, SILVER 30 ευρώ.

Βόλεϊ Γυναικών: Γενική  10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00  καθώς και από τα Μέλη του ΔΣ. Μάλιστα η διοίκηση τονίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου «έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

«Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας» αναφέρεται επίσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.